Tere.
Vägisi tahetakse Patrol käest osta. Asemele tahaks midagi automaati, ei salga, et 80% on linnasõit. LC võiks olla ju hea valik? Väga palju kallimat ei tahaks. Olen kuskilt siit foorumist lugenud, et see 92kw on parem, aga ei suuda nüüd seda leida. Kuidas on automaat? Väidetavalt on läbisõit 280000 km. Kas sellele autole mahub alla 33" ratas?
Kui keegi viitsib, siis jagage muljeid, pole Toyotaga kokku puutunud. Oleks nats rohkem välja kaia, ostaks 100 või 120, aga suts mugavamat autot võiks antud olukorras vaadata.
H.
K: LC90, 92 kw, automaat
Moderaator: Moderators
- uputaja
- I live off from the mud
Re: K: LC90, 92 kw, automaat
Minumeelest Patrol oluliselt mugavam sõita. LC suht kipakas. Lisaks suuremal kiirusel mootori RPM imelikult kõrge.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Tänud
Proovin homme ära. Kui ei meeldi, jätan Patroli alles. Arvestades, kui palju ma temaga vaeva olen näinud, sis ei raatsi mingit jama küll uuesti kaela võtta.
Mis mootori RPMi puutub, siis Patroli 2,8 on 90km/h samuiti 2400. Ema 1,4 Mazda teeb samapalju, aga naise 1,9diisel Alfa umbes 1600
H.
Proovin homme ära. Kui ei meeldi, jätan Patroli alles. Arvestades, kui palju ma temaga vaeva olen näinud, sis ei raatsi mingit jama küll uuesti kaela võtta.
Mis mootori RPMi puutub, siis Patroli 2,8 on 90km/h samuiti 2400. Ema 1,4 Mazda teeb samapalju, aga naise 1,9diisel Alfa umbes 1600
H.
Tere.
Vedasin selle länkari koju ära. Hakkaski juba igav, sest Patrol sai juba päris hea ja korralik
Mis puutub RPMi, siis 90ga on see täpselt 2000. Sõidumugavus linnas on muidgi hea, isegi 110ga saab sõita. Proovisin korra Patroliga ka
Tegelt on nii, et kas meil siin foorumis on keegi, kes selle mudeliga on natuke tegelenud? Kas 33" hakkab sildadele? Kui tõmban jooni Terracaniga, siis sinna üle 32" alla ei lähe, kuidas sellega? Kui palju ja mida peaks tegema? Välismaa foorumites üks teeb ühte, teine teist.
H.
Vedasin selle länkari koju ära. Hakkaski juba igav, sest Patrol sai juba päris hea ja korralik
Mis puutub RPMi, siis 90ga on see täpselt 2000. Sõidumugavus linnas on muidgi hea, isegi 110ga saab sõita. Proovisin korra Patroliga ka
Tegelt on nii, et kas meil siin foorumis on keegi, kes selle mudeliga on natuke tegelenud? Kas 33" hakkab sildadele? Kui tõmban jooni Terracaniga, siis sinna üle 32" alla ei lähe, kuidas sellega? Kui palju ja mida peaks tegema? Välismaa foorumites üks teeb ühte, teine teist.
H.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Räägi Inseneeriga, ta toimetab nende masinate remontidega igapäevaselet!holari kirjutas: Tegelt on nii, et kas meil siin foorumis on keegi, kes selle mudeliga on natuke tegelenud? Kas 33" hakkab sildadele?
H.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi