K:Maamõõtmine?

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
belmondoke
Fitting 38"

K:Maamõõtmine?

Postitus Postitas belmondoke »

Terv.Kas meil keegi tegeleb maamõõtmisega või teab kedagi soovitada.Asjaga suht kiire.Asukohaks harjumaa.Vaja oleks 6-e piiripunkti asukoht kontrollida.Need riiklikus süsteemis. tel.5572693
mesilane30
Mudder

Re: K:Maamõõtmine?

Postitus Postitas mesilane30 »

Tere!

Minu kui maamõõtja soovitus - selle töö võid ise ära teha - see ei ole nii keeruline, kui pealtnäha tundub.
1. Tekita endale lokaalne võrk - selleks võta üks punkt nn null-punktiks;
2. Teiste punktide nt GPS-koordinaatide (nn globaalsed kaugused) põhjal arvuta punktide omavahelised kaugused välja (ehk siis nn lokaalsed kaugused) - netist, ma arvan, leiaks vastava teisendaja ka;
3. Ja pärast teisendamist null-punktist lähtuvalt teisendatud lokaalsete kauguste põhjal kontrollid teised punktid üle.
Lihtne ;)

Sorry, kui mõnelt nn töötavalt maamõõtjalt praegu leiva laualt ära võtsin ... aga harime siis parem klienti ;)
Terv!
Mulk om mulk!
Viis09676kolm
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

Keskmine "mul-pole-koolimatemaatikat-elus-vaja" tegelasel pole selle juhendiga sittagi peale hakata niikuinii, seega leiva äravõtmise hirmu ei ole. :lol:

Ostetud korrektsiooniga roolimisautomaatidega põllumasinad või ehitusriistad on parema, kui +- 10 cm täpsusega. Haara mõnel sabast, kui punkt on masinatega "pealesõidetav". Vaadake ainult, et koordinaadid õigel kujul oleksid.

Soovitada julgen Madis Lemsalu Nullpunkt Projekt OÜst. 51 42 344, madis@npp.ee Tema töö oli kiire ja korralik, kataster aga menetleb juba neljandat kuud kinnistu jagamist.
Viimati muutis v6sa, N Juul 07, 2016 11:49 am, muudetud 1 kord kokku.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

Mul oleks maamõõtjale pakkuda vähe suurem töö - ~25 katastriüksuse suuruse muutmine kas siis liitmise või lahutamise näol, lisaks 5 uut krunti ka. Harku vald.

gert@3d.ee või 5100283 kel huvi.
---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
mart77
True Off Roader!

Postitus Postitas mart77 »

Keilas ja ümbruskonnas aitab Henno Juurikas. 5117197. Normull tegelane, vana tuttav.
belmondoke
Fitting 38"

Postitus Postitas belmondoke »

v6sa kirjutas:Keskmine "mul-pole-koolimatemaatikat-elus-vaja" tegelasel pole selle juhendiga sittagi peale hakata niikuinii, seega leiva äravõtmise hirmu ei ole. :lol:

Ostetud korrektsiooniga roolimisautomaatidega põllumasinad või ehitusriistad on parema, kui +- 10 cm täpsusega. Haara mõnel sabast, kui punkt on masinatega "pealesõidetav". Vaadake ainult, et koordinaadid õigel kujul oleksid.

Soovitada julgen Madis Lemsalu Nullpunkt Projekt OÜst. 51 42 344, madis@npp.ee Tema töö oli kiire ja korralik, kataster aga menetleb juba neljandat kuud kinnistu jagamist.
Tänud.Võtsin ühendust,eks paistab.
Vasta

Mine “Bizniz”