Ankur

Vajad mingit varuosa või varustust maastikuautole, pole probleemi, pane kuulutus ja jää ootele

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasesalu.ee
Rookie

Ankur

Postitus Postitas Kasesalu.ee »

Ostan ankru.

5155567
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Re: Ankur

Postitus Postitas Praks1 »

Hea ankru, mis kestab saad Lätist Zeiza käest, muud prügi saad eestist kah mis kõveraks lähevad jne.
Hinnavahe umbes pool.
Proto
53951597
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

Mina sain Eestist kasutaja kampkase käest, G-ga pole veel suutnud kõveraks tõmmata!
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
Kasutaja avatar
Kampkase
Fitting 44"

Postitus Postitas Kampkase »

Praks1 kirjutas:Hea ankru, mis kestab saad Lätist Zeiza käest, muud prügi saad eestist kah mis kõveraks lähevad jne.
Hinnavahe umbes pool.
Kas minu omad on ka pooleks läinud? Kui nii siis sooviks infot kuidas disain paremaks saada. Pole mõtet omaette nohiseda, kui midagi katki läheb ja pärast lavale laulma minna.

Künter
53466383
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Vale materjal on ilmselt, kuna kõveraks tõmmati elektritaliga see ja esimesel kasutusel.
Proto
53951597
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Siin toodetud ankrud ongi pask. Olen ise proovinud,näinud ja ka kõveraks tõmmanud.
Ma ei tea kellelt me selle ühekorra kiiruga ostsime aga see juhtus aastaid tagasi teel Leetu võistlema ja ostsime Pärnust .
Disainis polegi küsimus.Kui keegi tahab siis võib ka lilled peale joonistada.
Valesti konstrueeritud ja vales materjalis on probleem.Lisaks kõigele on ka kaal liiga suur.
Zeiza näeb tõesti kõvasti vaeva,et saada "hea" asi.
Konstrueerib ,valib õige materjali,teeb tõmbekatseid ja mõõdab reaalselt ka millise jõu juures järgi annab ja parandab kui vaja.
Esimese sellise tõime ca 6-7 a tagasi just meie Praksiga Eestisse ja pärast käis see üsna mitu ringi "vaatamiseks" Eestile peale. Tegelikkuses joonistati see lihtsalt üles ja hakati kloonima.
Tulemus on aga nagu alkoholivaba õlu. Välja näeb nagu õlu aga maitse on ikka sitt.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
Kampkase
Fitting 44"

Postitus Postitas Kampkase »

Minu käest ostsitki selle, ise pole suutnud kõveraks tõmmata. Põlve otsas seda versiooni päris ei teinud ja
materjal ei tulnud ka ,,refondast''. Zeiza ankur tänu kogemustele kindlasti parem, ei vaidle.
Konstruktsiooni ei ole muutnud, sest negatiivset tagasisidet kuulsin täna esimest korda.
Ühesõnaga minu käest enam ei saa, ei taha kellegile teistkorda paska müüa. Vabandan kui rikkusin kellegi võistluse ära :!:

Künter
53466383
Vasta

Mine “Ost”