Võsalõikamise ja trimmerdamise hinnad?

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Võsalõikamise ja trimmerdamise hinnad?

Postitus Postitas ricardo »

Tekkis küsimus, et mis hinda küsitakse kui vaja suurt ala trimmerdada(metsade vaheline kõrge heinaga ala) ja metsatee ääri hooldada. Mille järgi üldse hinda arvestatakse: tunnid, meetrid ja kuidas siis mõõdetakse? Ja mis suurusjärku küsitav hind jääb Pärnumaal?
karlmk
Mudder

Re: Võsalõikamise ja trimmerdamise hinnad?

Postitus Postitas karlmk »

Tere, võsalõikusel on ikka hektari hind, metsaääre hooldusel ja heina niitel arvan pigem tundi. Ise olen võsa kõrvalt lisatööd teinud( langi äärte puhastamine, laoplatside niitmine) 10 eur. h + km. Eks igaüks arvab, kas on ülemakstud või alamakstud, minu antud hind on reaalne , mitte kellegi käest kuuldud.
Kasutaja avatar
donalds
True Off Roader!

Postitus Postitas donalds »

Pakun miinimum, et ausalt elada ja ka mingi reserv jääks alla 20 tund pluss km ei mängi kuidagi välja. Riik vajab ka toestust, objektile sõit nõuab kulusi jne... 10 tund, firmale siis sa supperodav vend ikka, oma kütused masinad jne. Mitte pahapärast, mina lihtsalt odavamlt ei suuda majandada.
Aega läheb aga asja saab...

Donald
58290905
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Kui mees omal käel majandab ja kontorit ning panka üleval ei pea, saab 10€/tund hakkama küll. Riigile jätkub ka.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”