K: Samurai VIN-kood
Moderaatorid: Stupiduser, Moderators
K: Samurai VIN-kood
Tere.
Küsimus selline, et kust rajoonist ma 1992a. Samurai vin-koodi leida võiks? Nii kerelt kui raamilt? Äkki mõni Samurai mees viitsib järgi tsekkida? Tänud ette
Küsimus selline, et kust rajoonist ma 1992a. Samurai vin-koodi leida võiks? Nii kerelt kui raamilt? Äkki mõni Samurai mees viitsib järgi tsekkida? Tänud ette
Re: K: Samurai VIN-kood
Mu veidi hilisemal on kõrvalistuja poolses raami esimeses osas. Näeb rattakoopast ilusasti ära. Kere peal ei ole kindel.
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Raamil seal jah. Amordi kinnituse peal. 90a omal vähemalt.bjorn kirjutas:Mu veidi hilisemal on kõrvalistuja poolses raami esimeses osas. Näeb rattakoopast ilusasti ära. Kere peal ei ole kindel.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Mul 1998 aasta Samurai.
Kerel on kunde jalgade juures välisseinal.
Raamil on kunde pool, tagumisest rattast taga pool, raami küljel.
Kerel on kunde jalgade juures välisseinal.
Raamil on kunde pool, tagumisest rattast taga pool, raami küljel.
Sämmy Offroad Team
Mul on ka niikui meeles, et oli kundepool jalge juures kereküljes.Aga keretööde käigus sai see tükk väljavahetatud ja ilmselt emexi äraviidud Nüüd on aga peatselt seeaeg käes, kus oleks vaja autoga ARK'i minna värvi vahetust regama. Ilmselt peab siis raami traatharjaga väljapkutud kohtadelt ülekäima...vast piisab neile sellest.
Tõstan vana teema ülesse, ehk teab kus võiks olla 1986a samurail vin kood raamil?
Zamurai 1.8T '86
Väidetavalt 30+ autotel ei pea olema vin näha. Ülevaatus punkti vend rääkis ,et kui vin hävinenud rooste tõttu siis tuleb minna Arki ,asi ettenäidata ja pannakse vastav märge .
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
5249634
Pilt väga hea tänan, hakkasin mastiksit maha käiama traatkettaga ja hakkas vaikselt välja tulema, seega vin leitud. Aga kui tõesti nii vanadel see asi nii siis oleks hea lihtne.
Zamurai 1.8T '86