Kütusekulu kaks korda väiksemaks!
Moderaator: Moderators
Kütusekulu kaks korda väiksemaks!
http://www.metacafe.com/watch/524517/do ... ileage_2x/
Kuidas kommenteerite? Mõned kütuselisandid küll sisaldava vähesel määral atsetooni, aga ...?
Kuidas kommenteerite? Mõned kütuselisandid küll sisaldava vähesel määral atsetooni, aga ...?
+372 5028488
-
- Got ARB and Nitrous?
Mis see õige suhe siis 10l bensiini kohta oleks? Kust saada siis seda täitsa puhast atsetooni, kas ehituspoodides müüdav on päris puhas, naiselt küünelaki eemaldit eraldama:lol:. Ma proovin ära igatahes, äkki saab 8k kuus teha 6k. Ei saanudki täpselt aru, kas töötab teoorias nii bensiinikal kui ka põkal? Ma vist alustan bensiinikaga VW ei ole üldse nii armas kui MB. 

Katkestanud Alansi Kapp-il 
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236

Pajero 2.6 Cabrio
kõlab ikka juba kahtlaselt
puhas atsetoon iseenesest põleb jääkidevabalt küll ja on väga heade puhastavate omadustega. Tihedus peaks ka sinna bensuga samasse auku minema...
Ma kipun arvama, et tegelikkuses mingit erilist märgatavat vahet seal pole nagu ka enamike bensulisanditega... aga never say never
Huvitaks muidugi küll mõne proovija tulemused. Bensumootor on iseenesest ju suht lollikindla ehitusega.

Ma kipun arvama, et tegelikkuses mingit erilist märgatavat vahet seal pole nagu ka enamike bensulisanditega... aga never say never

Huvitaks muidugi küll mõne proovija tulemused. Bensumootor on iseenesest ju suht lollikindla ehitusega.
Viimati muutis rommi, T Apr 17, 2007 9:33 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
- Got ARB and Nitrous?
Miks sa kardad?
Pajero 2.6 Cabrio

Pajero 2.6 Cabrio
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
-
- Got ARB and Nitrous?
See on jah raske moment, peab forsist läbi käima ja filtri varuks taha viskama igaksjuhuks, kapoti alla viskan ka ühe läbipaistva voolikule vahele.
Pajero 2.6 Cabrio

Pajero 2.6 Cabrio
-
- Fitting 44"
- Kontakt:
Niva aegadel sai ostetud mitu pudelit atsetooni, et karbussi leotada.
Pärast ei tahtnud seda niisama maha valada ja kallasin jäägid õlikogumise tünni. Oh sa kurat kuidas see vana õli majandus pärast haises
Natukese aja pärast ütles pump üles ja kui remondimehed selle lahti võtsid, olid pumbas kõik tihendid sulanud.
...nii igaks juhuks- atsetoon on ikkagi suht kange aine
Pärast ei tahtnud seda niisama maha valada ja kallasin jäägid õlikogumise tünni. Oh sa kurat kuidas see vana õli majandus pärast haises

Natukese aja pärast ütles pump üles ja kui remondimehed selle lahti võtsid, olid pumbas kõik tihendid sulanud.
...nii igaks juhuks- atsetoon on ikkagi suht kange aine

Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;

- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Mis pump sul ära sulas kui karbussi leotasid ? kiirenduspump ?
Ja et atsetoon mu mälu järgi miskit võitu küll ei andanud - vahet pole kas bensiin või atsetoon - umbkaudu sama palju läks ikka - lihtsalt kütusekriisi aeg oli - aga atsetooni oli laialt käes
Ja et atsetoon mu mälu järgi miskit võitu küll ei andanud - vahet pole kas bensiin või atsetoon - umbkaudu sama palju läks ikka - lihtsalt kütusekriisi aeg oli - aga atsetooni oli laialt käes
Viimati muutis MahviaDeTyrk, T Apr 17, 2007 10:01 pm, muudetud 1 kord kokku.
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
-
- Got ARB and Nitrous?
Seega tuleb õigesti toseerida. Ei jaga seda gallonite värki ja ei saanud sellest videost aru, mis suhtega ta seal segas?
Pajero 2.6 Cabrio

Pajero 2.6 Cabrio
-
- Got ARB and Nitrous?
See teeb siis 38 L kütuse kohta, 0,75 L puhast atsetooni, minu arvutuste järgi, kas keegi võiks seda arvutust kinnitada.
Jääb õhku veel küsimus, kust ma saaks seda puhast atsetooni, või siis kui puhas atsetoon on puhas atsetoon, soovitavalt liitri tahaks osta. Kui oleks atsetoon olemas, siis esmaspäeval tangin ja panen sisse.

Jääb õhku veel küsimus, kust ma saaks seda puhast atsetooni, või siis kui puhas atsetoon on puhas atsetoon, soovitavalt liitri tahaks osta. Kui oleks atsetoon olemas, siis esmaspäeval tangin ja panen sisse.
Pajero 2.6 Cabrio

Pajero 2.6 Cabrio