Tore nädalavahetus selja taga ning minu järjekordne projekt "teeks korra pulli" sai edukalt läbi. Sellest tulenevalt jäi üle kogu krempel, mis nädalavahetuse jooksul kokku ostetud sai
Üle on siis sinine 1997 Jeep Cherokee 2.5L manuaalkastiga (231 vahekast) ning punane 1996 Jeep Cherokee 2.5L manuaalkastiga (242 vahekast). Mõlemal on 4.1 ülekanne sildades ning tagasillaks Chrysler 8.25", mis on teadupärast oluliselt tugevam kui Dana 35. 1997a pilli kasutasime siis nädalavahetusel Orol ning tõime koju TR1 klassi 2. koha.
Punasel hetkel puudub esisild, kuna see läks sinisele doonoriks, aga saab kaasa sinise vana, kus esimene ülekanne vähe viga saanud, aga võimalik taastada. Sinine hetkel ei käivitu, aga see probleem lahendatakse lähipäevadel ära. Sinisel on kere natuke räsida saanud Orost (tagatuli ning esimene parem nurk nats pihta saanud), aga muus osas kenasti ühes tükis.
Sinisel mingid suhteliselt kulunud 31x10.5R15 rehvid all ning punasel samuti 30" tänavasõidu, aga korralikud rehvid all. Sinisel samuti ette korralik vintsiplaat tehtud ning võin hea vintsi eraldi kaasa müüa, kui soovi kellegil on.
Ehk kokkuvõtvalt on mul üle peaaegu 2 tervet autot, mis mõlemad vajaksid natuke tegemist. Ideaalis oleks hea võtta sinine (tõste olemas, kere pole roostes ning tagasillas keevislukk, vintsiplaat olemas, snorkel olemas) ning jätkata sellega TR1-s sõitmist ning jätta punane varuosadeks (kõik põhisõlmed on samad). Punane sõitis väga hästi, enne kui sai esisild alt ära võetud.
Tõsistel huvilisel palun siis ühendust võtta ning räägin lähemalt.
Lisaks võimalus kaasa osta Bow2 mootoriga Kingone elektrivints hinnaga 800€ (vints pm. uus. Orol tegi kokku 4 tõmmet)
Autod asuvad Võõpstes, Tartumaal
Helistada võib küsimuste korral mulle - 53808649
PILDID: https://www.dropbox.com/sh/0l225bkucbtu ... wayAa?dl=0
Urvo