Jeep GC WJ-le aux tekitada?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep GC WJ-le aux tekitada?
Keegi teab kindlasti kedagi või kuidas originaal makile saaks tekitada aux pistikut kuna ei taha originaal makki eemaldada.
Tänud kes oskavad ja viitsivad vastata.
Tänud kes oskavad ja viitsivad vastata.
GC zj 95 5.2 - wj 02 2,7- wk2 12 3,0
Re: Jeep GC WJ-le aux tekitada?
On sul CD box ka makil külge ühendatud?
-
- Zootramm
Kunagi olen noteerinud sellise asja olemasolu: viide.
Keegi vist ostis või müüs, ise pole proovinud.
Keegi vist ostis või müüs, ise pole proovinud.
Ei ole hetkelInts kirjutas:On sul CD box ka makil külge ühendatud?
GC zj 95 5.2 - wj 02 2,7- wk2 12 3,0
Mul on cdbox, mis siis teha?
Aega läheb aga asja saab...
Donald
58290905
Donald
58290905
Kui CD boxi ei ole,siis saab sisendi tekitada,kasutades Aux interface adapterit (eelpool toodud lingil näiteks).
See adapter tekitab maki jaoks virtuaalse CD boxi ja heli lastakse makki läbi CD boxi aux sisendi.
Kui CD box ON,siis on raskem juhus.Siis tuleb ilmselt teha valik-kas CD box või Aux-in.Kahte asja korraga ei saa.
EDIT:Siiski on veel üks võimalus olemas.Kasutada adapter kassetti.See on helikasseti kujuline asi,millel juhe koos pistikuga küljes.
Tõsi,helikvaliteet sellisel puhul ei ole kõige parem.
See adapter tekitab maki jaoks virtuaalse CD boxi ja heli lastakse makki läbi CD boxi aux sisendi.
Kui CD box ON,siis on raskem juhus.Siis tuleb ilmselt teha valik-kas CD box või Aux-in.Kahte asja korraga ei saa.
EDIT:Siiski on veel üks võimalus olemas.Kasutada adapter kassetti.See on helikasseti kujuline asi,millel juhe koos pistikuga küljes.
Tõsi,helikvaliteet sellisel puhul ei ole kõige parem.
Mind se box ei huvita , vigane naguinii ja mp3 ei mängi, seega usb pulga jaoks asjandus oleks supper, mingit hullu raha alla ei tahaks taguda.
Aega läheb aga asja saab...
Donald
58290905
Donald
58290905
Boxi juhtmelt otsida üles audio kaablid ning sinna juurde joota aux pistik või USB pesa. Siis kui box mängima panna, siis saab uue pesa kaudu saata makki enda valitud signaali.
Kunagi teigin enda Sebringule selle süsteemi.
Kunagi teigin enda Sebringule selle süsteemi.
Ei ole see nii lihtne.Boxi juhtmelt otsida üles audio kaablid ning sinna juurde joota aux pistik või USB pesa. Siis kui box mängima panna, siis saab uue pesa kaudu saata makki enda valitud signaali.
Aux pistik (sisend) ja USB on ikka kaks täiesti erinevat asja.Üks on analoog signaal,teine digital.Mingist MP3 failist ei saa see makk üldsegi aru.
Selleks ongi see Aux interface,mis teeb MP3 failid makile "arusadavaks".
WJ GC 4.7 HO Overland
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Kui on olemas CD-box (10PIN pistikuga), siis saab teha järgneva lihtsa skeemiga.
Endal just tegin ja töötab laitmatult. Osad kurdavad et Volume töötab ainult raadio asendis aga minul seda anomaaliat ka ei ole.
CD-boxi juhtmed white/red ja white/green läbi lõigata ja selle vahele 5Pin 3,5mm Jack panna. Kindlasti 5 pinnine pesa. must mass puhastada ja maandus sinna ühendada.

Töötab nii, et kui juhe jackis ja cd-boxi peal siis tuleb aux in heli, kui jacki välja tõmbad siis tuleb cd-boxi heli. Boxix peab vähemalt 1 plaat olema ja seda box ka ketrab aga heli ei jõua makki kui jack sees

Mina veel lisasin Bluetooth adapteri mugavuse pärast, siis ei pea telefoni füüsiliselt ühendama vaid ühendub automaatselt. Antud Philips toetab ainult meedia heli, seega handsfreena ei saa kasutada.

Endal just tegin ja töötab laitmatult. Osad kurdavad et Volume töötab ainult raadio asendis aga minul seda anomaaliat ka ei ole.
CD-boxi juhtmed white/red ja white/green läbi lõigata ja selle vahele 5Pin 3,5mm Jack panna. Kindlasti 5 pinnine pesa. must mass puhastada ja maandus sinna ühendada.

Töötab nii, et kui juhe jackis ja cd-boxi peal siis tuleb aux in heli, kui jacki välja tõmbad siis tuleb cd-boxi heli. Boxix peab vähemalt 1 plaat olema ja seda box ka ketrab aga heli ei jõua makki kui jack sees

Mina veel lisasin Bluetooth adapteri mugavuse pärast, siis ei pea telefoni füüsiliselt ühendama vaid ühendub automaatselt. Antud Philips toetab ainult meedia heli, seega handsfreena ei saa kasutada.

Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
Ma tegin selle järgi https://www.youtube.com/watch?v=UPpOL8_2jtE Pmtslt sama, mis nymmik eelnevas postis.
Oomipoest vastav tükk 0,50€, natuke jootmist, ajakulu 1h ning toimib.
https://www.oomipood.ee/product/jc_115_ ... a_plaadile
Üks viga on ainult - häält ei saa valjemaks keerata (maha saab). Aga olen harjunud juba telefoni küljelt voluumi peale ja maha keerama, niiet pole probleemi
Oomipoest vastav tükk 0,50€, natuke jootmist, ajakulu 1h ning toimib.

Üks viga on ainult - häält ei saa valjemaks keerata (maha saab). Aga olen harjunud juba telefoni küljelt voluumi peale ja maha keerama, niiet pole probleemi

WJ GC 4.7 HO Overland
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
huvitav kas see hääle värk on raadio softist? sest mul toimib nii nupust kui roolilt kenasti.wax750 kirjutas:Ma tegin selle järgi https://www.youtube.com/watch?v=UPpOL8_2jtE Pmtslt sama, mis nymmik eelnevas postis.
Oomipoest vastav tükk 0,50€, natuke jootmist, ajakulu 1h ning toimib.https://www.oomipood.ee/product/jc_115_ ... a_plaadile
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Pole aimugi. Samas - mul pole ühtki plaati sees, NO DISCS kiri on ees. Vb seepärast ei toimi, tuleb proovidanymmik kirjutas:huvitav kas see hääle värk on raadio softist? sest mul toimib nii nupust kui roolilt kenasti.

Edit: pistsin suvalise cd boksi, ja kõik toimibki nagu unenägu.

WJ GC 4.7 HO Overland