diagnostikat vaja
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
zabon
- Off Roader Wannabe
diagnostikat vaja
Tere, oleks vaja teha jeep grand cherokee wj 2,7 crd diagnostikat, kuna auto ei liigu siis äkki kellelgi on seadmed ja oskused, et nädalavahetusel Harjumaal üks auto üle vaadata vastavalt diagnoosija hinnakirjale
Transport minu poolt! Auto käivitub, töötab ca 5 sek ja siis sureb välja.
Re: diagnostikat vaja
Nida teevad seierid? Näitavad normaalselt (süüde sees siis kas näitab juba õlirõhku)?
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
-
zabon
- Off Roader Wannabe
Seierid kõik ok, õlirõhku süütega pole kontrollinud, kas peaks näitama? Vist ei näita.
See oli lihtsalt igaks juhuks. Tundub, et ei tunne immot ära. Vaata ega pole mootori aju ära ussitanud.
Keera 3 x süüdet sisse ja loe ise veakoodid.
Keera 3 x süüdet sisse ja loe ise veakoodid.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
-
zabon
- Off Roader Wannabe
Veakoode olen vaadanud juba kütuse surve koodid sees, unustasin enne mainida, et sel ajal kui auto töötab põleb mootorituli. Kui ise süüde välja keerata siis ei sure auto kohe välja. Seda mitte suremise jama on mul enne ka olnud ka siis kui auto veel käima jäi. Keerad süüte välja aga auto töötab 1-2 sek edasi.
-
zabon
- Off Roader Wannabe
Viga käes, nukaanduri juhe katki, nüüd auto jääb käimb aga üks viga on ikka, mootori tuli põleb kui gaas põhja vajutada siis sureb välja, seda ainult sõites, kohapeal võib pöörded põhja lasta. Ise kahtlustan pihusteid kuna kaks käisid remondis ja äkki nüüd need tõmbavad surve teistelt maha. Süüdet välja keerates ei sure auto kohe välja vaid jääb ikka sekundiks, kaheks käima. Mingeid muid mõtteid, soovitusi kellelgi?