Jeep wj 2,7crd 2004a õhk küttesüsteemis.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
zabon
- Off Roader Wannabe
Jeep wj 2,7crd 2004a õhk küttesüsteemis.
Tere, mure järgmine, et mul külmalt auto ei taha käima minna, käia aku peaaegu tühjaks enne kui käima läheb, kui käib siis on näha kütuse torus õhumulle. Seda ainult külmalt, kui soojaks läheb siis kaovad kütusesüsteemist mullid ja läheb normaalselt käima.(Hommikuks on maha jahtunud ja käima ei lähe).
On esinenud samal ajal ka seda, et mootori tuli läheb põlema ja pöörded üle 3000 ei lähe, ei suitse ega midagi, kui süüde välja keerata ja natuke oodata ja uuest käivitada siis kustub mootori tuli ja ka pöörded ok.
Mälus on EGR-i veakood ja kütuse surve veakood. ( p0403 ja p1130 )
EGR ei tohiks käivitust mõjutada, prooviks võtsin EGR-ilt vaakumi tagant ära ja tegin pimedaks aga muutusteta.
Äkki keegi oskab aidata või on mingeid mõtteid miks ainult külmalt õhk kütusesüsteemi pääseb?
On esinenud samal ajal ka seda, et mootori tuli läheb põlema ja pöörded üle 3000 ei lähe, ei suitse ega midagi, kui süüde välja keerata ja natuke oodata ja uuest käivitada siis kustub mootori tuli ja ka pöörded ok.
Mälus on EGR-i veakood ja kütuse surve veakood. ( p0403 ja p1130 )
EGR ei tohiks käivitust mõjutada, prooviks võtsin EGR-ilt vaakumi tagant ära ja tegin pimedaks aga muutusteta.
Äkki keegi oskab aidata või on mingeid mõtteid miks ainult külmalt õhk kütusesüsteemi pääseb?
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
Re: Jeep wj 2,7crd 2004a õhk küttesüsteemis.
Midagi sarnast võis kogeda vahetult enne kõrgsurvepumba lõplikku kapituleerumist. Alul kiskus õhku vahele- paari päeva pärast lasi kaante vahelt mahlad õue. 
-
v6sa
- I live off from the mud
Tuntud viga.zabon kirjutas: ...
on mingeid mõtteid miks ainult külmalt õhk kütusesüsteemi pääseb?
KSP leket juba mainiti.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
-
kabanoss600
- Got ARB and Nitrous?
.
Viimati muutis kabanoss600, R Juul 22, 2016 8:34 am, muudetud 1 kord kokku.
-
v6sa
Märkus õige - probleemi võib lahendada ka riket parandamata;) Peaasi, et säärane lahendus autot müües ka ostjale teada saab...kabanoss600 kirjutas:Oli endal sama mure. Vahetasin kõik tihendid aga ikka sama jama. Aitas see kui panin el. kütuse pumba paaki. Nüüd käivitub -20 muretult. Mina panin 0,74bar pumba, aga võiks olla 0,24 bar. Toimiks ka. Pumba sain Tartus stikkest. Maksis vast 30 eurot.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
-
zabon
- Off Roader Wannabe
Täna on terve päev käivitunud normaalselt, 5 või 6 korda proovisin külmalt, õhk ikka süsteemis aga käivitust ei mõjuta.
Ma vist ootan seni kuni pump saba annab või kui käivitusprobleemid tagasi tulevad kuidagi kahtlane on see asi, et enam kütus tagasi ei vaju aga õhk sees.
Ma vist ootan seni kuni pump saba annab või kui käivitusprobleemid tagasi tulevad kuidagi kahtlane on see asi, et enam kütus tagasi ei vaju aga õhk sees.
-
kaido
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Nu aga lase see õhk välja sealt siis, mida sa sellest hoiad seal voolikutes. Mootor tühikäigul tööle ja mootori peal vasakul (aku poolel) vooliku ots beezhika plastikust klapiga. Mõõtma ei viitsi minna aga peast öeldes on klapp on 3-4cm pikk ja umbes 1,5 cm läbimõõduga silinder ja kui selle ots eemale tõmmata siis tuleb õhk välja. Plastik võib suht rabe olla ja kergesti puruks minna, et natukene ettevaatust õhutamisel.
2.7 CRD P0702 veakoodi põhjused ja ülevaade kulissist http://www.jeepswj.com
-
zabon
- Off Roader Wannabe
Ok, proovin seda, aitäh.
Minu grand cherokeel piisas küttefiltri vahetusest ja elu ilus jälle.
-
zabon
- Off Roader Wannabe
Mul ka asi filtris, jätsin filtri vahelt välja siis kadusid õhumullid ka süsteemist.
Nüüd aga on tekkinud uus probleem, nimelt vahetasin kõrgsurvepumba tihendid kõik ära (süsteemi diisliga ei täitnud panin eetriga pikalt käiates auto käima) mootori tuli jäi põlema ja süüdet välja keerates jääb auto veel paariks sekundiks käima. Veakoode uusi ei ole tekkinud.
Millest selline anomaalia, et peale süüte keeramist ei sureta kohe mootorit välja?
Nüüd aga on tekkinud uus probleem, nimelt vahetasin kõrgsurvepumba tihendid kõik ära (süsteemi diisliga ei täitnud panin eetriga pikalt käiates auto käima) mootori tuli jäi põlema ja süüdet välja keerates jääb auto veel paariks sekundiks käima. Veakoode uusi ei ole tekkinud.
Millest selline anomaalia, et peale süüte keeramist ei sureta kohe mootorit välja?
Ja lasid kõik selle pasa läbi kütte süsteemi mis paagist tuleb? Praegu on filter ikka vahel?
Jeep
-
zabon
- Off Roader Wannabe
Praegu on filter vahel jah, auto töötas ca 15 min nii, et filtrit vahel ei olnud. Hetkel õhku küttesüsteemis ei ole, käivitus on pikk ja turtsub enne käima minemist, nagu lubaks ja siis läheb ning töötab normaalselt ei lonka ega suitse.
-
v6sa
Kas arvutiga vaadates autole ikka kohale jõuab, et süüde välja keerati?zabon kirjutas:Mul ka asi filtris, jätsin filtri vahelt välja siis kadusid õhumullid ka süsteemist.
...
CDI mootori filtrita toitmine on teadlik pihustite rikkumine. Kas sisestatud korrektsioonid klapivad tegeliku väärtusega?
Et mootor ei käivitu koheselt, vaid turtsudes, räägib kas kontakti või rõhuprobleemist pihustiosakonnas. Kumb parajasti nöögib, selgub ülekuulamisel.
-
zabon
- Off Roader Wannabe
Mõõtsin pihustite tagasivoovud ära, esimene ja viies pihusti täiesti peetis ülejäänud 3 veel enam-vähem.
Küsimus targematele: Kas pihustiotsad on vahetatavad või ei?
zabon kirjutas:Mõõtsin pihustite tagasivoovud ära, esimene ja viies pihusti täiesti peetis ülejäänud 3 veel enam-vähem.
Ikka on need pihustid remonditavad, aga ega pihustiotstest leke tagasivoolu ei tule
Bosch pakub peaaegu kõike eraldi toodetena

MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

KAWASAKI Z900 2020