Jeep Grand Cherokee WH 3.0 155kW Vajan infot !!!

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

kpavel93
Rookie

Jeep Grand Cherokee WH 3.0 155kW Vajan infot !!!

Postitus Postitas kpavel93 »

Tere

Lugu siis selline,et olen otsustanud soetada ka omale Jeepi :) Kuna puutun kokku esimest korda selle autoga,olen palju kuulnud,et Jeep on hea maastur. Kysiksin siis kogenumate ja targemate meeste käest,et mida kujtab endast ette Jeep Grand Cherokee WH 3.0 155kW(2007 aasta) ??
Et mind väga huvitab mida tähendab WH(kui see on mootori tyyp siis kas on tegu hea ja vastupidava mootoriga? )¨ja mis vahet on CDI,CRD ja WH ??
Ja kas on tegu kett v6i rihm mootoriga ??
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Jeep Grand Cherokee WH 3.0 155kW VAJAN INFOT !!!

Postitus Postitas TiitR »

Esiteks pole vaja pealkirjas karjuda :wink: , saab ka rahulikumalt küsida. Aga WH on tegelikult keremudeli tähis, mitte mootoriga seotud. Euroopas rohkem tuntud WK tähisega. 155kw on ka vist mingi kergelt kohitsetud 160kw-line (mis meie turgudel tavalisem) mootor, ilmselt mõnes riigis on see maksude pärast? CDI on MB-pealt pärit mootori tähised, sinu otsitud autol on tähis CRD, mis on ka MB mootor, uuematel WK2-l on juba Fiati mootor (mis mingi aeg tagasi CHR-i tehase omandas).
kpavel93
Rookie

TiitR kirjutas:Esiteks pole vaja pealkirjas karjuda :wink: , saab ka rahulikumalt küsida. Aga WH on tegelikult keremudeli tähis, mitte mootoriga seotud. Euroopas rohkem tuntud WK tähisega. 155kw on ka vist mingi kergelt kohitsetud 160kw-line (mis meie turgudel tavalisem) mootor, ilmselt mõnes riigis on see maksude pärast? CDI on MB-pealt pärit mootori tähised, sinu otsitud autol on tähis CRD, mis on ka MB mootor, uuematel WK2-l on juba Fiati mootor (mis mingi aeg tagasi CHR-i tehase omandas).
Aitäh sulle info eest :) Vabandan pealkirjas capsi pärast. Aga äkki oskad sa ka öelda kas Jeepidel 2007 aasta käigus on ketiga mootor voi on neil koigil ketiga mootor ?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Vähemalt WH/WK ja WK2-l on rihm, WJ ei tea (vist oli ketiga mootor).
Jaks
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Jaks »

2007 aasta 3,0CRD on kettiga mootor.
Olen omanud hetkeks pea 3 aastat ja auto on väga hästi kestnud. Ehk siis selle aja jooksul pole remonti põhimõteliselt vajanud. Vahetanud olen süüte küünlad, küünalde relee, nüüd hiljuti 1 ABS andur ( originaali hind naljakas 17 eur ) ees stabika puksid ( oli kohe ostes kuulda kerge kobin ) , ja kardaani püsikiiruse liigend.
Mina julgeks väita, et suht kestev ja kui midagi vaja vahetada ei ole tegemist ka väga kallite osadega. Minu auto on hetkel veel saadaval.
Jeep Grand Cherokee Overland 3,0 CRD
kpavel93
Rookie

Aitäh Jaks info eest,seda teada tahtsingi :) !
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Jaks kirjutas:2007 aasta 3,0CRD on kettiga mootor.
Minu vabandused sel juhul :oops: ...huvitav, et siin jahikaaslasega rääkides, kes ´05a. GC-d omab, rääkis midagi mootoririhmast? Ise seda mudelit omanud pole. Minu omal (WK2) on kindlasti rihm.
Jaks
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Jaks »

TiitR kirjutas:
Jaks kirjutas:2007 aasta 3,0CRD on kettiga mootor.
Minu vabandused sel juhul :oops: ...huvitav, et siin jahikaaslasega rääkides, kes ´05a. GC-d omab, rääkis midagi mootoririhmast? Ise seda mudelit omanud pole. Minu omal (WK2) on kindlasti rihm.
Võibolla on tegemist veel eelmise kerega. Ehk siis viimaste WJ isenditega mis rida mootoriga.
Aga jah need v6 mootorid on ketiga.
Jeep Grand Cherokee Overland 3,0 CRD
Kasutaja avatar
rannamees
Rock Crawler

Postitus Postitas rannamees »

WJ 2,7CRD 5rida on Mersu päritolu ja ketiga mootor!
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
laf1247
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas laf1247 »

VM-Motori päritolu uued diisel V6 mootorid on samuti ketiga.
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

laf1247 kirjutas:VM-Motori päritolu uued diisel V6 mootorid on samuti ketiga.
Kui uus on uus? Kui töökaaslase GC-d käisime Silberi salongist 2014a. ostmas, siis kinnitati küll rihmaga mootorit ja minu teada sellest uuemat motot pole veel välja tulnud? Või siis pani Silber ise jama?
Edit: Ei andnud rahu ja tuhlasin ise netis ja otsisin selle VM mootori kohta infot ja peab tõdema, et kui Silberisse hooldusesse lähen, siis noomin natuke sealseid tehnikuid valeinfo levitamises :roll: ..ehk laf1247-l õigus - nii prefacelift, kui ka faceliftil tegu samuti ketiga mootoritega.

The A630V6 engine, meeting Euro5 emission norms, is intended for the European market and all those countries requiring to meet the same emission regulations.
In the 250 CV automotive version, this 3.0L 24 v turbocharged engine leads the way in power, torque, refinement and emissions.
Main technical features include a 2000 bar injection system, a chain-driven, double overhead camshaft with four valves per cylinder, cooled EGR system, cylinder block in CGI (Cast Graphite Iron), and electrically actuated variable Geometry turbocharger.

http://www.vmmotori.com/a-630-dohc/auto ... -dohc.html
http://www.vmmotori.com/l630-dohc/autom ... -dohc.html
STT
Mudder

Postitus Postitas STT »

Sellel autol on nii pikk tüüpvigade nimekiri, et issanda päike läheb enne looja kui sellega ühele poole saad.

Lisaks juba mainitud eelsüüteküünalde ja nende juhtplokile ning ABS anduritele:
1)parkimisandurid ( tegelikult juhtmed + pistikud)
2)rehvirõhuandurid
3)generaator ( juurde käib lugu )
4) hammasvöö + starter
5) paak ( küsi hinda!!!)
6)tagasild (paljudel muidugi garantiiga tehtud aga laagrid lähevad ikka ka peale seda.)
7)turbost lekib õli mille tagajärjel jääb kinni swirl .( juurde käib lugu. Kunagi oli siin keegi kasutaja ( Kaku82?) kes paigaldas oil catch can ´i ei tea kas see aitas?)

peale selle nn nahksisu on labane termatiin, mis külmaga lihtsalt kildudeks pudeneb.

Lycka Till!
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

Julgeks väita, et täiesti lambi asjad. Minuarust suht ok ehitusega liikur ja mingeid inseneri debiilsuseid ei ole kohanud.
Termatiini ei ole samuti kohanud enda autos, võibolla Laredo'l on
Kõnetraat 51922951
STT
Mudder

Postitus Postitas STT »

PARUN kirjutas:Julgeks väita, et täiesti lambi asjad. Minuarust suht ok ehitusega liikur ja mingeid inseneri debiilsuseid ei ole kohanud.
Termatiini ei ole samuti kohanud enda autos, võibolla Laredo'l on
Lp. Hr. Parun

Mis on sellise posti mõte? :?:

Iga väidet peab olema võimlik tõestada. Mina järeldan siit hoopis , et Sa ei ole seda autot väga pikalt omanud ja ilmselt on üldse imporditud masin, mille kohta Sa ise ka ei tea kui palju asju on tehtud ( loodetavasti) . Ülejäänud asjad saad ise teha millalgi , kui enne ära ei müü . Kõiki neid minupoolt mainitud punkte googeldades saad kokku niipalju lugemist, et elu sees ei viitsi läbi lugeda.

Mis inseneritöösse puutub, siis peale seda kui avastad, et loik on kõhu all ja Silberist saad paagi hinnakas pea 2000 EUR :floff , siis Sa ilmselt enam nii ei mõtle.

Termatiin = kunstnahk . Annad teada, et sul pole termatiinist istmeid? Ära ole kindel , nt need hallid http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html on kõik termatiin ja kõigil on ka pragunenud. :bang: Paljudel on muidugi ka ( mõnel mitu korda ) servad vahetatud. Laredole pandi üldse riidest istmed.

Minu nimekiri on endal kõik läbi elatud ja postitatud siia eesmärgiga juhtida ostuhuvilise tähelepanu :idea: sellele, et otsiks võimalikult täpse ajalooga masinat kus need asjad juba tehtud on. Suvalist ostes võib saada paari aastaga pool auto hinda veel sisse laduda .
PS.! Nimekirjast jätsin välja pihustite teema , kuna minu oma on nii vähe sõitnud, et seda pole veel tulnud ravida. Eelnevale kogemusele toetudes seda mõtet , et äkki ühest jamast pääsen, enam ei hau. :twisted:
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Ma ei saa ka aru, miks sellel mudelil on paak plekist ja hästi mädanev. Kusjuures eelmisel st. WJ on paak plastikust ja mingeid probleeme paagiga pole.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”