Lugu siis selline,et olen otsustanud soetada ka omale Jeepi

Et mind väga huvitab mida tähendab WH(kui see on mootori tyyp siis kas on tegu hea ja vastupidava mootoriga? )¨ja mis vahet on CDI,CRD ja WH ??
Ja kas on tegu kett v6i rihm mootoriga ??
Moderaator: Moderators
Aitäh sulle info eestTiitR kirjutas:Esiteks pole vaja pealkirjas karjuda, saab ka rahulikumalt küsida. Aga WH on tegelikult keremudeli tähis, mitte mootoriga seotud. Euroopas rohkem tuntud WK tähisega. 155kw on ka vist mingi kergelt kohitsetud 160kw-line (mis meie turgudel tavalisem) mootor, ilmselt mõnes riigis on see maksude pärast? CDI on MB-pealt pärit mootori tähised, sinu otsitud autol on tähis CRD, mis on ka MB mootor, uuematel WK2-l on juba Fiati mootor (mis mingi aeg tagasi CHR-i tehase omandas).
Minu vabandused sel juhulJaks kirjutas:2007 aasta 3,0CRD on kettiga mootor.
Võibolla on tegemist veel eelmise kerega. Ehk siis viimaste WJ isenditega mis rida mootoriga.TiitR kirjutas:Minu vabandused sel juhulJaks kirjutas:2007 aasta 3,0CRD on kettiga mootor....huvitav, et siin jahikaaslasega rääkides, kes ´05a. GC-d omab, rääkis midagi mootoririhmast? Ise seda mudelit omanud pole. Minu omal (WK2) on kindlasti rihm.
Kui uus on uus? Kui töökaaslase GC-d käisime Silberi salongist 2014a. ostmas, siis kinnitati küll rihmaga mootorit ja minu teada sellest uuemat motot pole veel välja tulnud? Või siis pani Silber ise jama?laf1247 kirjutas:VM-Motori päritolu uued diisel V6 mootorid on samuti ketiga.
Lp. Hr. ParunPARUN kirjutas:Julgeks väita, et täiesti lambi asjad. Minuarust suht ok ehitusega liikur ja mingeid inseneri debiilsuseid ei ole kohanud.
Termatiini ei ole samuti kohanud enda autos, võibolla Laredo'l on