Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.
madisn kirjutas:Kõigele jah!
Vahetatud sai, sest arvasin et see lärmab. Lärmas aga hoopis miski muu.
OT aga mis lärmas?
Esikardaan. Ma millegipärast arvasin et see auto on muidu tagaveoline ja 4vedu rakendub automaatselt vajadusel aga Ameerika autost öeldi mulle et pidev on 40% / 60% on. Seepärast ei osanud esisilda kahtlustada.
Andsin siis auto neile remontida. Esimese hooga vahetasid nad esidiffril laagrid ära.. siis hiljem avastasid et hoopis esikardaan.
madisn kirjutas:Kõigele jah!
Vahetatud sai, sest arvasin et see lärmab. Lärmas aga hoopis miski muu.
OT aga mis lärmas?
Esikardaan. Ma millegipärast arvasin et see auto on muidu tagaveoline ja 4vedu rakendub automaatselt vajadusel aga Ameerika autost öeldi mulle et pidev on 40% / 60% on. Seepärast ei osanud esisilda kahtlustada.
Andsin siis auto neile remontida. Esimese hooga vahetasid nad esidiffril laagrid ära.. siis hiljem avastasid et hoopis esikardaan.
Aga tagasild?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Aga tagasild?
Kuna silla vahetus midagi ei muutnud, siis eeldan et vana sild on korras.