K:Jeep cherokee talasild
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
K:Jeep cherokee talasild
tere! loll küsimus aga kas jeep cherokeedel on ka ees tala sild ja kui on sis mis aastast mis aastani.
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Re: K:Jeep cherokee talasild
Pole mina veel oma lühikese elu jooksul näinud sõltumatu vedrustusega sherokeed.siimuss kirjutas:tere! loll küsimus aga kas jeep cherokeedel on ka ees tala sild ja kui on sis mis aastast mis aastani.
Samas mingeid hübriide on kindlasti leiutatud.
Peaks olema piisavalt ammendav vastus sinu küsimusele.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Praegu tootmises olev mudel (ei tea täpselt mis aastast see ümmarguste tuledega variant tuli, see, mis USAS Liberty nime all) peaks olema sõltumatu esivedrustusega.
Aga normaalse sõiduga ja korras mootoriga 4,0 ´93 Grand Cherokee võtab linnas 13,5-14l/100, nii, et Cherokee võiks ju nati vähem võtta, kui veel öko sõitu teha
Aga normaalse sõiduga ja korras mootoriga 4,0 ´93 Grand Cherokee võtab linnas 13,5-14l/100, nii, et Cherokee võiks ju nati vähem võtta, kui veel öko sõitu teha
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Aga kust see 400 kg tuleb, kui tühimass 1500?
Minu ´93 4,0 Laredo passi järgi tühimassiga 1760 kg.
Minu ´93 4,0 Laredo passi järgi tühimassiga 1760 kg.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
eila käisin cherode safaril ja siis väike pöige treppojale.
keskmine kütuse kulu 45-50l 100km sellest pool maanteel.
aga ma ei näe probleemi, kuna paak on suur.
keskmine kütuse kulu 45-50l 100km sellest pool maanteel.
aga ma ei näe probleemi, kuna paak on suur.
Viimati muutis tont, N Apr 12, 2007 12:54 am, muudetud 1 kord kokku.
Täitsa reaalne minu meelest. Minu "neljane" Grand võtab linnas 19-20 liitrit sajale. Võtaks vast vähem, aga mulle ei meeldi foori tagant startides jokutada. Maanteel 90-100-ga ilma möödasõitudeta sõites Tallinnast Tartusse 13 liitrit sajale.siimuss kirjutas:aitähh vastuse eest aga kas see et 4.0 1990 aasta väljalaske kanti cherokee võtab öko sõidujuures linnas 14l sajale on reaalne või ulmejutt?
Raimo.
2004.WJ.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
- atdoom
- True Off Roader!
on jah
aastast 2002 on Cherokeel (USAs siis Libertyl) ees sõltumatu vedrutus...reimo kirjutas:Praegu tootmises olev mudel (ei tea täpselt mis aastast see ümmarguste tuledega variant tuli, see, mis USAS Liberty nime all) peaks olema sõltumatu esivedrustusega.
oman sellist... foorumites mõned kurdavad, et pole nii vastupidav, kui tala... raske komenteerida, minu aastane kogemus pole seda veel tõestanud (remondimeestel väga vastakaid arvamusi). Aga viimane mudel, millal udu tuled on eraldi (ehk mitte pampri sees)... need näevad välja nagu Hiinaka mängulelud:( oli päris kurb vaatepilt... ei saanud jätte mainimata...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Need on ju täiesti erinevad autod Cherokee ja Grand Cherokee. Kui mõõtusid tahad võrrelda siis http://www.jeep.auto.ru/Grand_Cherokee/ ... nsions.htmsiimuss kirjutas:jah seda minagi sest see country vms varjant on tühimassiga 1500 midagi naq olen uurind seega 400kg kergem.
aga kas tal on sis plastik poritiivad nagu lumina bussilgi?
Millest kaalusääst: Cherokeel on näiteks tagaluuk plastist, samuti ninas on osa plastist. Samas jälle on ka Grandil plast osi mis Cheokeel plekist.
It's A Jeep Thing You Wouldn't Understand