Jeep xj tõste.

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
asko4x4
Fitting 44"

Re: Jeep xj tõste.

Postitus Postitas asko4x4 »

Kasutame Cherokee all neid S mersu vedrusid. Ei muutnud neid mingil moel. Eelmisel kuumutasime otsa diameetrit väiksemaks, võistlustel purunes kohe juppideks. Nüüd täiesti ilma muutmata S vedrud all. Lisaks ka veel tõsteflants, seepärast polnud vaja ka diameetrit muuta.
TR1 - SÖÖRIK
Kasutaja avatar
sultan
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas sultan »

laurz kirjutas:
marko81 kirjutas:Mis vedru tuleb ette panna et oleks efekti tõstel? Olen kuulnud , et mb vedru pidi olema.

Aitäh
Foorumis on selline huvitav funktsioon----- OTSI----- 8) MB S-klassi moditut vedrud :twisted:
otsingu kasutamise soovitamine võiks keelatud olla. täiesti mõttetu ja sisutu vastus ju!
-------------------------------------
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Frontera Sport A 2,0i 31" AT (ex)
Cherokee XJ 4,0 31" SpecTrck (ex)
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

Frontera pole ka auto mida.....tõsta :D :D :D
Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

Postitus Postitas TarviR »

sultan kirjutas:
laurz kirjutas:
marko81 kirjutas:Mis vedru tuleb ette panna et oleks efekti tõstel? Olen kuulnud , et mb vedru pidi olema.

Aitäh
Foorumis on selline huvitav funktsioon----- OTSI----- 8) MB S-klassi moditut vedrud :twisted:
otsingu kasutamise soovitamine võiks keelatud olla. täiesti mõttetu ja sisutu vastus ju!

Ei ole sisutu. Kui inimesele öelda, et mingi asja lahenduseks tasub otsingut kasutada, siis ta teab seda ja ei jää ootama, et kas ja millal keegi võtab kätte ja seletab asja veelkord ja veel kord ja veel kord.
Alati ei tule ju selle peale, et Sinu jaoks uus asi võib olla juba läbi kirjutatud ja selgeks tehtud.
D4D+R6+V6
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”