Jeep xj tõste.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Jeep xj tõste.
Kasutame Cherokee all neid S mersu vedrusid. Ei muutnud neid mingil moel. Eelmisel kuumutasime otsa diameetrit väiksemaks, võistlustel purunes kohe juppideks. Nüüd täiesti ilma muutmata S vedrud all. Lisaks ka veel tõsteflants, seepärast polnud vaja ka diameetrit muuta.
TR1 - SÖÖRIK
otsingu kasutamise soovitamine võiks keelatud olla. täiesti mõttetu ja sisutu vastus ju!laurz kirjutas:Foorumis on selline huvitav funktsioon----- OTSI-----marko81 kirjutas:Mis vedru tuleb ette panna et oleks efekti tõstel? Olen kuulnud , et mb vedru pidi olema.
AitähMB S-klassi moditut vedrud
-------------------------------------
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Frontera Sport A 2,0i 31" AT (ex)
Cherokee XJ 4,0 31" SpecTrck (ex)
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Frontera Sport A 2,0i 31" AT (ex)
Cherokee XJ 4,0 31" SpecTrck (ex)
Frontera pole ka auto mida.....tõsta

sultan kirjutas:otsingu kasutamise soovitamine võiks keelatud olla. täiesti mõttetu ja sisutu vastus ju!laurz kirjutas:Foorumis on selline huvitav funktsioon----- OTSI-----marko81 kirjutas:Mis vedru tuleb ette panna et oleks efekti tõstel? Olen kuulnud , et mb vedru pidi olema.
AitähMB S-klassi moditut vedrud
Ei ole sisutu. Kui inimesele öelda, et mingi asja lahenduseks tasub otsingut kasutada, siis ta teab seda ja ei jää ootama, et kas ja millal keegi võtab kätte ja seletab asja veelkord ja veel kord ja veel kord.
Alati ei tule ju selle peale, et Sinu jaoks uus asi võib olla juba läbi kirjutatud ja selgeks tehtud.
D4D+R6+V6