O: gaz66 vahekasti

Vajad mingit varuosa või varustust maastikuautole, pole probleemi, pane kuulutus ja jää ootele

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
poiss
Rock Crawler

O: gaz66 vahekasti

Postitus Postitas poiss »

Tere.
Oleks soov omada korraliku 66-e vahekasti. Või selle analooge nt btr.
Asukoht pole määrav.
53992919
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Re: O: gaz66 vahekasti

Postitus Postitas Praks1 »

Roburi kaste vedeleb mul, nii Pto-ga kui ilma.
Proto
53951597
poiss
Rock Crawler

Roburi kopsik olemas endal, gaz 63-e oma kah poolpidune. Ei tea veel kumb kasutusse läheks moogi sillaga. 2x ei viitsi teha. Yin ütleb robur, yang gazoon. Viimasega vähem seksi raami vahel aga häälekam muidugi.
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
mesilane30
Mudder

Postitus Postitas mesilane30 »

Tere!
Rääkige siis rumalale ka ära, mida see Roburi kast ka suudab? See osa on mul veel õppimata ;)

Minu probleem -> on olemas 66 tavavahekastiga ... aga tahaks korraliku vintsi peale panna (ja plaanis keskvints). Originaalis on ju vintsi väljavõte kkastist, ma seda teha ei saa, seal on juba üks teine agregaat otsas ... ja vist tekiks ka muud jamad. Btri vkast oleks hea (sobivus ju 1:1le ja funktsionaalsuse poolest ka minu arust arukam-ratsionaalsem kui nt postipuuri oma), aga ei ole leidnud. Vahepeal pakuti siin ju btri müüa - mul juba tekkis mõte ;)
Aga Roburi kasti sobivus 66le ja tööpõhimõte võrreldes btri omaga (ehk siis ratas ja vints töötavad üheaegselt)?

Thx!
Mulk om mulk!
Viis09676kolm
poiss
Rock Crawler

Roburil esikardaan võrreldes 66-ga valel pool. Aeglane pool on roburil kiirem ja kast pole nii häälekas kui 66-el.
Gl
mesilane30
Mudder

Postitus Postitas mesilane30 »

Tere hommikust!
Oota ... esikardaan valel poolel??? Mismoodi see käib - panen paika ära ja siis esikardaan jääb kasti suhtes liiga nurga alla või kuidas? Hoopis teisel poolel (tahavaatesse) ta ju olla ei saa - siis ta ei oleks enam esikardaan ... või olen ma veel liiga vähe kohvi joonud?
See häälekus ei ole probleem ... kuidas ta töötab: nagu postipuuri kast või btr?
Terv!
Mulk om mulk!
Viis09676kolm
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

66 esikardaan on vasakul, Roburi oma paremal, aga saab kasti edukalt peapeale keerata.
Pto on ikka vintsimideks mõeldud , saad rattaga ja ilma, liigutades aeglusti kangi neutraali sõltuvalt vajadusele.
Proto
53951597
Vasta

Mine “Ost”