AMAROK VÕI HILUX

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Walinger
Off Roader Wannabe

Re: AMAROK VÕI HILUX

Postitus Postitas Walinger »

Käisin eile MÖLLERIS uut amaroki vaatamas ,sai ka sisse istutud aga proovisõitu ei saanud kuna demo autot pärnus pole.Mõtteid mitmesuguseid .Eeliseks muidugi see ,et pidev nelivedu aut kastiga ja taga difri lukk .Mootor muidugi maru pisike 4 pütta 2 ltr ja 132 kw kaua see kestab ,tont seda teab .Ja siis muidugi varustus ja hind,kui vähegi elementaarsed asjad toorikule külge pookida kerkib hind nagu võluväel.Täpsema hinna lubasid järgmisel nädalal saata.Meie järelturul kasutatud autode valik üsna kesine, olen uurinud ka mujalt tundub et Rootsi turul liigub üsna hea varustusega kasutatud autosi . Kuidas sealseid autosi liisinguga osta pole veel uurinud. Niipalju siis esialgseid mõtteid. PS.Suur tänu kõigile kes omi arvamusi jägasid kellel veel mõtteid on võiks avaldada.Aare.
GC
Rock Crawler

Re: AMAROK VÕI HILUX

Postitus Postitas GC »

Mul on ikka ja jälle sama soovitus... kui saad, proovi mõlemaga sõita!
Paljud jutud ühe või teise kasuks/kahjuks on emotsioonidest... Ise sõidan juba alates 2000 Nissaniga!
gaz fs 1
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”