Ostuabi Discovery2 kohta

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: Ostuabi Discovery2 kohta

Postitus Postitas Landy »

kala kirjutas:Jõuvekontrolli maha ei saa võtta, enamasti on see pill esiveoline oma "targa" 4veoga.
1. Veoskeem on tavaoludes 50:50 e. täpselt sama nagu "lollil" Defenderil , Disco I-l või Range Rover Classiku-l.
2.Maastikuoludes sekkub see totter veoajõu kontroll, mis on pandud "tarkade inseneride poolt" asendama klassikalist keskdifri lukustamist. Samas enamusel Disco-II- masinatel on keskdifri lukk vahekastis õnneks olemas ( v.a. 61D, 62D, 69D ja 70D indeksiga (LT 230) vahekastid kuhu tuleb vastav "kit" juurde osta) ning lisada tuleb vaid lukustuse hoob. (Tehtav kodustes tingimustes väga lihtsate vahenditega).
3. Kuni 2003 a. mudeleliuuenduseni saab nüüd peale kesdiferentsiaali lukustuse hoovastiku paigaldamist ka veoajõukontrolli juhtida. Tekib kaks velikut - kui lülitad keskdifri lukku enne auto käivitamist, siis lülitatakse veoajõukontroll välja, kui lükkad keskdifri sisse peale auto käuvitamist töötab see "abimees" koos keskdifrilukuga.

P.S.
Samas on tehas tootnud ka juba vastava lülitushoovastiku ja kangiga isendeid. ( Näisispilt ühe 2003 a. Disco II pealt)
Pilt

P.P.S. Selleks,et see kõrge masin stabiile püsiks, lisati sinna veel üks kolmetäheleine abimees ACE ( enamusel Eestis sõitavatel autodel läbi ussitanud ja minema vistaud).
https://www.youtube.com/watch?v=ENByJ1-zx6k
http://www.landroverclub.net/Club/HTML/ace.htm
Lisaks ka veel EBD haagisega ohutuks liiklemiseks
https://www.google.ee/?gws_rd=ssl#q=dis ... ering+test
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
NIVAATOR
Mudder

Postitus Postitas NIVAATOR »

No tervist ka siitpoolt :D
Tore on vaadata kui kõva arutelu on minu auto müük endaga kaasa toonud, ka halb reklaam on reklaam.
Enda seisukohalt võin öelda niipalju, et ise sain ta vahetuskaubana ehk Turbo foresteri vastu ning kuna eesmärk on ikkagi tegelikult maha müüa see kolmas ratas vankri alt ( kolmas auto ning üksik inimene :lol: ) , siis sellest tulenevalt on ta ka müügis. Endiste omanike vahetustest või müügist ei tea eriti miskit, väljaarvatud siis eelmine omanik kellelt mina ta sain. Tema oli lihtsalt tuli hingeline Turbo Subaru jahtija ning vahetuseks ta läkski.

Võin roveri kaitseks öelda niipalju, et selle veojõu kontrolliga on asi tõesti vägagi sõidetav ehk siiani pole hätta jäänud. Küll aga sõitsin männiku düünidel kahjuks liiva sisse oma stange ära, iga popp vend siiski käib ju Männikul oma uue ( ühe uus ja teise vana ) maasturiga proovimas, ega ma siis ka kehvem pole. Männikul aga ei leidnud kohta kuhu ta oleks suutnud kinni jääda ( Isegi imestasin, kuna arvastades seda auto kaalu... ) .
Vedel ta samuti ei ole, kannatab isegi kurve vägagi kiiresti võtta, kuna aktiiv stabikas väänab vastu, ning eriti huvitav on see et kui aeglusti sisse panna laseb ta stabikad lahti ehk vedelaks ! Ning tänu sellele on autol ratas enamus ajast maapinnaga kontaktis.
Ja samas selle auto ülalpidamine tundub isegi väga odav olevat, ma ei räägi kasutatud juppidest, vaid terve Ebay on täis uusi varuosi ning mõned kohati soodsamatki kui siin kasutatud varuosad Imedepõllul.

Ma ausalt öelda peaks seda autot edasi, aga kuna mul paar laenu kaelas, siis hea meelega maksaks mingi osa tagasi selle raha eest, ning 3 autot on ka samas liiast ühe inimese jaoks ( Pole tegelikult isegi põhi argument, kuna küll mina juba hoovi ruumi leian ).

Harmon kardon mängib samuti hästi, ja istumis asendit pole ka mina õiget kätte saanud ( pole väga süvenenud ka, kuna leian et tegelikult on soodsam ja mugavam diisel toyota avensisega sõitta ) .
Võin samuti öelda et kuna ta kaalub palju siis päris rallikat temast oodata ei ole, kuigi samas liigub siiski täiesti arvestavalt, igastahes liigub kõvasti paremini kui pikk Chevrolet Suburban 6.5TD mida samuti omanud olen. Ning kuna eelmiste omanike seas on miskine vana taadi sõidustiiliga inimene olnud, siis oli ta ka kinni sõidetud, peale MAP sensori puhastust ning MAF-i puhastust ning filtrite vahetust hakkas asi ka liikuma.

Raam on autol vägagi tugev ning kerge pindmine rooste on kõigest ( Saksast toodud siiski, ning pole algusest saadik saanud soola ) .
Ühesõnaga iga l-ts kiidab oma v-ttu, seega mina kui müüa ei väsi teda kiitmast, aga kes tahab osta siis kuulutuses samas toodud välja ausalt vead mis on sest ma ei viitsi tegeleda juutidega kes pärast kohapeal tulevad oma vigadega tingima, samas on ka võimalus tingida kui tuled ja lajatad mulle rahapakiga pikki pead.

Parimat soovides
Ragnar
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

Eks ma vb liiga ära hellitatud ka enda cumminsi diisli väändega ja foorumist liiga palju kiidu kirjasi lugenud selle imeveduri kohta mis võib ka 4t vedada.
Sellepärast ka selline pettumus ja enamustel pole õrnaaimugi raskete asjade veost maasturiga, et sellist juttu räägivad. võin enda kastikaga vaikselt 12t ka vedada ja kiidelda et see asnedab veoauto.Reaalselt ju ramiga ei lähe sellist paati 100ga vedama. Sellepärast ka ütlesin, et discol see 3500 on paberi peal ainult ilus nr :)
FB_IMG_1453546278511.jpg
FB_IMG_1453546278511.jpg (49.56 KiB) Vaadatud 2247 korda
o
56157755
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Taken around year 2000 , TD5 towing a totally illegal 4500kg for over 3000 miles to Menorca and Back, never missed a beat.
Pilt

Inglastele teatavasti meeldib vagunelamutega ringi kolistada möööda kodu- ja välismaad.
Disco 2 ja mõni kilo alla 3500kg haagiseelamu/liikuva püsimootori esitlussruumi komboga:
Pilt
Pilt
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
kummist
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kummist »

Eks igasuguseid asju saab teha.

Pilt

Olen ka ise libedal rekkat sikutanud, saab küll jah. Aga kas see on normaalne ja "igapäevane"??

PS. Lugu pikemalt siin
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

Seda ma silmas peangi,et see pole normaalne ja üldpilt on ikka sama nagu siin videos.
https://youtu.be/ilKq7WsuzMU
Kui Landy lõpuks treileri load ära teeb ja midagi suuremat veab vähe parema pilliga kui disco 2 ja 102kw siis võiks siia teemasse uuesti postitada muljetest.
Ma rohkem ei viitsi siia kirjutada, vedurina mõtetu kuut see ja nii jääbki mu arvamus.
56157755
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”