kere keemia
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
kere keemia
Käsil keretööd. Vahetatud põhjaplekki. Taastatud küljekarpe ja koopalaiendite aluseid plekke . Nüüd uuriks erinevad kogemusi millise keemiaga uut haljast plekki kaitsta? Ise olen varasemalt kokku seganud kokteili põhjamastiksist, kahurimäärdest ja parafiinist - potis soojaks ja pintsliga peale. Kuidas teie? Ja kas oleks mõitlik haljas plekk ennem mingi värviga ka üle värvida või see kokteil otse plekile kanda? Jagage kogemusi. Karpidesse plaanin lasta grafiit õli, kas sinna oleks ka tark midagi veel sisse segada, et see paremini karbi seinale nakkuks ja sinna ka jääks?
Rahu, ainult rahu, ütles Sammalhabe ja närveeris edasi!
-
- Rookie
Re: kere keemia
Mina olen kasutanud palja metalli peale algatuseks crc roostemuundurit (kindlasti karestada), siis epokrunt, polüuretaanvärv ja siis kivikaitse või mastiks vastavalt asukohale. Õõnsustes olen kasutanud dinitrol ml'i.
tere.!
meil on pakkuda kõike kerega seonduvat. lihvist - värvini. müramatid. haljale plekile soovitame Dinitrol RC900
meil on pakkuda kõike kerega seonduvat. lihvist - värvini. müramatid. haljale plekile soovitame Dinitrol RC900
Usume, et meie kliendid on meiepoolt pakutavate toodete ja teenustega rahul ning tänu sellele saame loota ka tulevikus heale koostööle.
Virgo
50 81 971
virgo.kalju@rivor.ee
Virgo
50 81 971
virgo.kalju@rivor.ee
terv,olen kasutanud,brunox-i rooste muundurit sisaldav epokrunt,krunt ja selle peale püstoli,( vist oli 4CR) mastiks.
autoklaaside vahetus, haagisekonksude paigadus -25%
tel.53524571
tel.53524571
Mina teeks nii, et kere sisepinnad ja põhjaalused tugevdus karbid seestpoolt laseks üle Dinitroli ML iga, soojaga vedel, vesi ei pese maha ronib igasugustesse vahedesse ja valtsidesse Kunagi testisin mürsu kestal kus kihiline rooste peal, ronis sinna alla ja ajas kõik natukese ajaga lahti. Tegin nii pajero kui patroli kere remondi Dionitroli ML,iga ja väga rahul olen.
Põhjaalla läks Soudali ja 4cr pigi mastiksid ja kumbki neist on sitt, aastaga kuivas ime õhukeseks ja kivistus nii ära et ratta koopast killud lahti ja värv väljas, kumba kuhu lasin, ei mäleta enam.
Sisepindadele ja üünsustesse midagi sellist mis rasvane ei jää pole mõtet panna, elu käib topel topelt kohtades ikka edasi.
Põhjaalla läks Soudali ja 4cr pigi mastiksid ja kumbki neist on sitt, aastaga kuivas ime õhukeseks ja kivistus nii ära et ratta koopast killud lahti ja värv väljas, kumba kuhu lasin, ei mäleta enam.
Sisepindadele ja üünsustesse midagi sellist mis rasvane ei jää pole mõtet panna, elu käib topel topelt kohtades ikka edasi.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Olen varasemalt Dinitrol ML-iga teinud karpide ja uste sisemisi pindu. Kogemus selline, et kus rooste puudus oli kõik ilus, selline kergelt rasvane ML oli sisepindadel alles. Kuid sisepinnad, mis olid roostesed, seal polnud ML-ist haisugi järel, kuiv rooste lihtsalt. Sisse sai lastud teda toona nii, et tilkus.
Mulle tundub, et roostesel pinnal ei sellest tolku.
Põhja alla kantud ise segatud vahend on aastaga väga hästi säilinud, ei ole kulunud, ei paista roostet - ehk siis vene autopoest ostetud põhjapigi, paks selline poti sees, segatud kahurimäärde ja parafiiniga. Pliidil kuumaks ja pintsliga alla. Sellega olen rahul.
Aga sooviks veel leida hea lahenduse, mida karpidesse lasta, selline mis kestaks ja konserveeriks. Endal mõtted liiguvad Movilli suunas.
Mulle tundub, et roostesel pinnal ei sellest tolku.
Põhja alla kantud ise segatud vahend on aastaga väga hästi säilinud, ei ole kulunud, ei paista roostet - ehk siis vene autopoest ostetud põhjapigi, paks selline poti sees, segatud kahurimäärde ja parafiiniga. Pliidil kuumaks ja pintsliga alla. Sellega olen rahul.
Aga sooviks veel leida hea lahenduse, mida karpidesse lasta, selline mis kestaks ja konserveeriks. Endal mõtted liiguvad Movilli suunas.
Rahu, ainult rahu, ütles Sammalhabe ja närveeris edasi!
Tohohh, kas ML oli ikka se sinises 1l purgis kus Audi pilt peal? K
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923