Grand WJ elektri mahavool

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
martinito
Got ARB and Nitrous?

Grand WJ elektri mahavool

Postitus Postitas martinito »

Tere jälle

Kellel kogemust Grand Cherokee WJ elektri mahavooluga jamamisel? Tegin selgeks, et kaitsmetest jookseb maha raadio ja BCM ahelate kaudu. Pidi nendel autodel suht tavakas olema aga ehk keegi teab kus täpsemalt asi? Mõlemad nii suured ahelad rsk.

M.
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
---------------------------
Ford Ranger; 2000 a.
Jeep Grand Cherokee; 4,7 V8
mesilane30
Mudder

Re: Grand WJ elektri mahavool

Postitus Postitas mesilane30 »

Tere!
Mul XJ Cherokee sama probleem - vool kaob kuskile ... aga viga üles ei leia. Ei ole ka muidugi tervet süsteemi laiali lammutanud ... äkki kellelgi kohe idee? Kogemusi?
Terv!
Mulk om mulk!
Viis09676kolm
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

martinito kirjutas:Tere jälle

Kellel kogemust Grand Cherokee WJ elektri mahavooluga jamamisel? Tegin selgeks, et kaitsmetest jookseb maha raadio ja BCM ahelate kaudu. Pidi nendel autodel suht tavakas olema aga ehk keegi teab kus täpsemalt asi? Mõlemad nii suured ahelad rsk.

M.
Kui auto jääb pikemaks kui 20 päevaks seisma, peab 15 kaitsme välja tõmbama. Ignition off draw fuse (IOD) / Vehicle storage

The term ignition-off draw identifies a normal condition where power is being drained from the battery with the ignition switch in the Off position. The IOD connector feeds the memory and sleep mode functions for some of the electronic modules in the vehicle as well as various other accessories that require battery current when the ignition switch is in the Off position, including the clock.

The IOD connector can be used by the vehicle owner as a convenient means of reducing battery depletion when a vehicle is to be stored for periods not to exceed about twenty days (short-term storage). Simply disconnect the IOD connector from the JB receptacle slot # 15 and place it in slot # 11 (see diagram above). However, it must be remembered that disconnecting the IOD connector will not eliminate IOD, but only reduce this normal condition. When a vehicle will not be used for more than twenty days, but less than thirty days, remove the IOD fuse from the Power Distribution Center (PDC). If a vehicle will be stored for more than about thirty days, the battery negative cable should be disconnected to eliminate normal IOD; and, the battery should be tested and recharged at regular intervals during the vehicle storage period to prevent the battery from becoming discharged or damaged. Refer to Ignition-Off Draw Fuse and Battery in the index in this service manual for the location of additional service information covering the ignition-off draw fuse and the battery.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
mesilane30
Mudder

Postitus Postitas mesilane30 »

Lugesin läbi ja nõustun ... ise olen sama asja peale mõelnud ... nagu omaaegsed vene masinad - paned massilüliti vahele ja probleem lahendatud. Vist lähengi seda teed ... ei viitsi otsida kuramuse lekkeid ...
Mulk om mulk!
Viis09676kolm
Kasutaja avatar
martinito
Got ARB and Nitrous?

Ma mõtlesin ka massilüliti panna aga siis ju signa ja kesklukk ka maas. Mul 5 kaitsme alt annab ampreid ära ja muide nr 15 kaitse just ei anna ära.
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
Ford Ranger; 2000 a.
Kasutaja avatar
martinito
Got ARB and Nitrous?

Kuigi jah wj peaks ignition olema 20-22 kaitsmete all aga igatahes sealt leket polnd.
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
Ford Ranger; 2000 a.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

martinito kirjutas:Ma mõtlesin ka massilüliti panna aga siis ju signa ja kesklukk ka maas. Mul 5 kaitsme alt annab ampreid ära ja muide nr 15 kaitse just ei anna ära.
Palju mA on rahunenud olekus tarbimine? Ühenda raadio tagant ära ja vaata siis.Teinekord vigane raadio kipub neelama.Vaata, kas kindalaeka tuli ei jää põlema.
Kasutaja avatar
martinito
Got ARB and Nitrous?

ibra kirjutas:
martinito kirjutas:Ma mõtlesin ka massilüliti panna aga siis ju signa ja kesklukk ka maas. Mul 5 kaitsme alt annab ampreid ära ja muide nr 15 kaitse just ei anna ära.
Palju mA on rahunenud olekus tarbimine? Ühenda raadio tagant ära ja vaata siis.Teinekord vigane raadio kipub neelama.Vaata, kas kindalaeka tuli ei jää põlema.

Mul 1,9 rahulikus. Maha jookseb raadio kaks kaitset, BCMi kaitsme alt ja tagumine kojamees (kuigi pistik tagant ära).
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
Ford Ranger; 2000 a.
Kasutaja avatar
usamosse
Fitting 38"

Postitus Postitas usamosse »

Mis ühikuga see 1,9 on? mA või A?
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

0,03A vast oleks normaalne tarbimine.
Kasutaja avatar
zilliver
Rock Crawler

Postitus Postitas zilliver »

Ise tean ütlust, et üle 0.05A on jama.
Kasutaja avatar
usamosse
Fitting 38"

Üldiselt 25-40mA ehk 0,025-0,04A on tavapärane, üle selle hakkab tekkima küsimusi et milleks selline kulu. BCM on Body Control Module, ek selle ahelates siis peab midagi taga olema.
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

martinito kirjutas:...
Mul 1,9 rahulikus. Maha jookseb raadio kaks kaitset, BCMi kaitsme alt ja tagumine kojamees (kuigi pistik tagant ära).
Ise küsin, ise vastan. Tagaluugi juhtmekimbus on leke. Raadio korral võib lõppvõim taha jääda, on kogemus MB näol olemas. Aitas raadio vahetus, kuna otsets viga konkretesets isendist ei leidnud ka asjatundja ning lahkamiseks puudus mott.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
martinito
Got ARB and Nitrous?

usamosse kirjutas:Üldiselt 25-40mA ehk 0,025-0,04A on tavapärane, üle selle hakkab tekkima küsimusi et milleks selline kulu. BCM on Body Control Module, ek selle ahelates siis peab midagi taga olema.
Mida kõike BCM enda all hõlmab?
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
Ford Ranger; 2000 a.
Kasutaja avatar
usamosse
Fitting 38"

The BCM supports many body electrical features such as Interior Lighting, Exterior Lighting, Intermittent Wipers, Remote Radio, Accessory Delay, and Heated Seats ütleb tark needus.
Muidugi saab olla et viga on tekkinud otse moodulisse enesesse, siis pole ka n.ö. väljast näha et miski tööle/põlema jääb.
Kui panna googlisse "Jeep battery drain BCM" siis saad tulemuseks https://www.google.ee/search?q=Jeep%20b ... TF-8&hl=et nii et peaks mõtete jaoks kütet jätkuma.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”