Tere!
Teie jutu teema arutluse jätkamiseks annan nii palju infot, et ise töötades silber ülemistes väidan et kasutame hetkel punast ja rohelist jahutusvedelikku ainult ja juba mingi 4 aastat. kollast ja punast võib omavahel segada ja järelikult on seda lisatud sinna, kuna pole olnud normis tase, seega muutub ta pruunikamaks , ja loomulikult aeg teeb oma töö ka.
Ja minu kogemuste kohaselt pole nende mootoritega midagi juhtunud jahutusvedeliku vallas kui just radikas pole katki.
Edu ostul!
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD: jahutusvedelik?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD: jahutusvedelik?
Kirjutan siia vana teema alla, mul on paar küsimust , äkki keegi viitsib vastata.
Nimelt on plaanis vahetada jahutusvedelik 3.0 Grandil 2006 aasta , aga...
1 Kust seda on kõige mõistlikum välja lasta, ühtegi spets kohta ei leia.
2. mis jahutusvedelik oleks õige panna aastal 2016? Kas seda saab ka tavakaubandusest või peab Silberist tooma minema?
3. Kõige tähtsam : kuidas saada süsteemist õhk välja , radiaatoril ei ole korkigi?
Tänud ette.
2. mis jahutusvedelik oleks õige panna aastal 2016? Kas seda saab ka tavakaubandusest või peab Silberist tooma minema?
3. Kõige tähtsam : kuidas saada süsteemist õhk välja , radiaatoril ei ole korkigi?
Tänud ette.
- atdoom
- True Off Roader!
Re: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD: jahutusvedelik?
1.Isegi, kui seal on kraan, soovitan siiski alumise lõdviku lahti võtta ja sealt välja lasta. (NB! tuleb hea hooga)STT kirjutas:Kirjutan siia vana teema alla, mul on paar küsimust , äkki keegi viitsib vastata.
Tänud ette.
2.mina kasutan n.ö. punast (oranžikas) autol Commander 3.0l 2007.
3.Ei mäleta, et oleks olnud mingit erilist ke**i... kui isegi jäi veidi õhku sisse, siis see läheb aja pikku välja... jälgid taset kallad juurde.
Jõudu!
Andres
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue