O: AUTO OLEMAS, teema lukku!
Moderaator: Moderators
-
- Rookie
O: AUTO OLEMAS, teema lukku!
Tere
Soovin osta tehniliselt ja soovitavalt ka välimuselt väga heas(!) korras Jeep GC Limited või Overland, 2,7 120kW. Kindlasti tumeda nahksisuga. Oleks tervitatav kui saaks võimalikud pakkumised postkasti koos piltidega, et oleks olemas visuaalne ülevaade auto välimusest. Elan ja töötan ise Tartus, mistõttu nädala sees on mujale proovisõidule tulek pisut raskendatud, kuid kindlasti saame kokkuleppele.
Tänan!
Soovin osta tehniliselt ja soovitavalt ka välimuselt väga heas(!) korras Jeep GC Limited või Overland, 2,7 120kW. Kindlasti tumeda nahksisuga. Oleks tervitatav kui saaks võimalikud pakkumised postkasti koos piltidega, et oleks olemas visuaalne ülevaade auto välimusest. Elan ja töötan ise Tartus, mistõttu nädala sees on mujale proovisõidule tulek pisut raskendatud, kuid kindlasti saame kokkuleppele.
Tänan!
Viimati muutis metsakutsu37, E Veebr 22, 2016 11:50 am, muudetud 3 korda kokku.
-
- Rookie
Re: O: Jeep Grand Cherokee WJ 2,7 CRD
Upitan kuulutust. Ostuga kiiret pole, eesmärk on leida eelkõige korralik masin.
Auto24 on ju neid 15 aastaga 200 000km sõitnud pärle täis 

Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
-
- Rookie
See oli sarkasm, onju? Ma ei saa alati ehk aru...
Hetkel on müügis ainult üks, mille puhul on müüja välja toonud tehtud tööd. Siia vist ei tohi linki postitada..... Autol küll kindlustusjuhtumitega ajalugu, kuid see jääb eelnevate omanike aegadesse. Ülejäänud, platsiautod tekstiga "ILUS, KORRALIK AUTO! VAHETUSE JA JÄRELMAKSU VÕIMALUS!"....no ei usalda. Võibolla minu enda põhjendamatu kiiks, aga kuidas müügimees teab, mis tal tehtud on ja mis kohe-kohe ehk tegemist vajab. See, et väljast sile ja seest müügi jaoks puhtaks lakutud, ei tähenda veel, et auto korras. Võibolla olen sinisilmne, aga ma loodan leida masina, mille puhul omanik on tõesti hoidnud teda heaperemehelikult, nagu mina ise seda olen autode puhul teinud ja suudab tehtud töid ka tõestada.

http://www.soov.ee/9087-jeep-grand-cher ... tails.html
Niipalju kui mina seda autot kõrvalt tean on korralik küll. Uuri ise lähemalt huvi korral
Niipalju kui mina seda autot kõrvalt tean on korralik küll. Uuri ise lähemalt huvi korral
Oleneb , mis hinda oled nõus välja käima? Mul otseselt müügis pole , aga norm hinnaga müün maha ikka. Auto sama värvi ja välimusega nagu üleval link. Kõik toimetab hästi ja remondiarved ka olemas. Enamus tööd tehtud uspartsis ja lesvenis - tsekid alles. Autol roostet pole - toodud vähem kui 2 aastat tagasi itaaliast . Alla 4200 euroopa raha kindlasti ära ei anna. Auto tehtud enda jaoks korda jne.
Sarkasm, loomulikult, kuna just hiljuti otsisin ise samasugust Jeepi. Võtsin asja rahulikult, lugesin foorumeid, tuletasin mõttes enda 2,7~t meelde, aega oli ja lõpuks ostsin bensuka.metsakutsu37 kirjutas:See oli sarkasm, onju? Ma ei saa alati ehk aru...Hetkel on müügis ainult üks, mille puhul on müüja välja toonud tehtud tööd. Siia vist ei tohi linki postitada..... Autol küll kindlustusjuhtumitega ajalugu, kuid see jääb eelnevate omanike aegadesse. Ülejäänud, platsiautod tekstiga "ILUS, KORRALIK AUTO! VAHETUSE JA JÄRELMAKSU VÕIMALUS!"....no ei usalda. Võibolla minu enda põhjendamatu kiiks, aga kuidas müügimees teab, mis tal tehtud on ja mis kohe-kohe ehk tegemist vajab. See, et väljast sile ja seest müügi jaoks puhtaks lakutud, ei tähenda veel, et auto korras. Võibolla olen sinisilmne, aga ma loodan leida masina, mille puhul omanik on tõesti hoidnud teda heaperemehelikult, nagu mina ise seda olen autode puhul teinud ja suudab tehtud töid ka tõestada.

PS- kunagi sain kuskilt hea idee, pidada auto kohta exeli tabeli tehtud tööde kohta. Mul oli selline pikk tabel kuulutuses näha ja auto läks ilma suurema kärata uuele omanikule üle. Nüüd pean samasugust tabelit kõigi oma autode, siklite jne kohta- endal hea meelespea välpadele ja ilmselt müügil ka abiks.

Edu ja närvi auto valimisel!
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
----------------
GC WK 3,0
-
- Rookie
maudi kirjutas:Oleneb , mis hinda oled nõus välja käima? Mul otseselt müügis pole , aga norm hinnaga müün maha ikka. Auto sama värvi ja välimusega nagu üleval link. Kõik toimetab hästi ja remondiarved ka olemas. Enamus tööd tehtud uspartsis ja lesvenis - tsekid alles. Autol roostet pole - toodud vähem kui 2 aastat tagasi itaaliast . Alla 4200 euroopa raha kindlasti ära ei anna. Auto tehtud enda jaoks korda jne.
Kas Sa saaksid mulle meilile autost mõned pildid saata ja ühtlasi ka kokku leppida, millal ja kus autot näha/katsuda saaks.
silver.kudak@gmail.com
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
O.T. Kasuta exeli asemel http://www.spritmonitor.de/en/ Mul kõik autod siin ja mugav on. Saab sisse kanda kulud + arvutab kütusekulu ja km hinna. Saad ka exeliks konvertida Autot müües olen andnud ostjale müüdava auto lingi. Nimetan seda hooldusajalooksSarkasm, loomulikult, kuna just hiljuti otsisin ise samasugust Jeepi. Võtsin asja rahulikult, lugesin foorumeid, tuletasin mõttes enda 2,7~t meelde, aega oli ja lõpuks ostsin bensuka.![]()
![]()
PS- kunagi sain kuskilt hea idee, pidada auto kohta exeli tabeli tehtud tööde kohta. Mul oli selline pikk tabel kuulutuses näha ja auto läks ilma suurema kärata uuele omanikule üle. Nüüd pean samasugust tabelit kõigi oma autode, siklite jne kohta- endal hea meelespea välpadele ja ilmselt müügil ka abiks.![]()
Edu ja närvi auto valimisel!

Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
-
- Rookie
Ikka veel ootan häid pakkumisi.
-
- Rookie
Ootaja aeg on pikk. Kuid ei kaota lootust. Kui kellegi on sõber, kes tahab müüa oma heaperemehelikult hooldatud neliveolist (hakkan juba mõtlema, et see EI PEA olema JEEP), siis võite ka julgelt soovitada. Ma siiralt loodan, et ei pea edaspidi kokku puutuma foorumist väljaspool müüjatega, kelle vastus küsimusele, mis tehtud ja tegemist vajaks, on "õlid ja filtrid on millalgi vahetatud, katki pole seni läinud, sõidab hästi"...
PS. Tööajal saab tulla masinat näitama (Tähe tn lõpp, Gefi lammutusega samas majas), muul ajal sõidan ise kohale.
PS. Tööajal saab tulla masinat näitama (Tähe tn lõpp, Gefi lammutusega samas majas), muul ajal sõidan ise kohale.
Overland reeglina valge sisuga. Seega sobib ainult LimitedJeep GC Limited või Overland, 2,7 120kW. Kindlasti tumeda nahksisuga
Grand Cherokee WH 3.0CRD: veljeadapterid 1", A/T rehvid 245/75R17 [/i]
-
- Rookie
Jälle targem. Tänud. Kuid tundub, et olen selle nahavärvi osas isegi valmis järeleandmisi tegema.Kaku82 kirjutas:Overland reeglina valge sisuga. Seega sobib ainult LimitedJeep GC Limited või Overland, 2,7 120kW. Kindlasti tumeda nahksisuga
Hehh....see kõlas vist nüüd, tänase päeva integratsioonipoliitikat silmas pidades, imelikult

-
- Rookie
AUTO OSTETUD!