Mul on kastiga UAZ. Tonn kasti ja rattad plokki peaks paras ankur olema. Igatahes seni olen käsivintsiga läbi plokisüsteemi vintsinud ja pole hätta jäänud.poiss kirjutas:Pane vints autole ette ja proovi.
Veel parem kutsu omale vintsiga sõber metsa proovile. Ei kujuta ette kuidas sa lihtsalt vints villise ninal neid tonne mööda pinnast lohistad. Rinnakõrguselt 25 cm läbimõõduga kuusk on kuskil tihu. See kaalub tonn.(mu oletused ei pretendeeri 100% tõele) . Uaz 1.6 tonni ja ratastel veeremas.
See vints hakkab tublit vatti saama. Kaabeldus hiinakal väga niru ja ir puldiga tööd teha ei soovita.
Kui sa seletaksid mulle lahti nende tüvede vintsimise poindi metsas-langil või kus iganes sa vintsid hommikust õhtuni, oskaksime sulle ka asjakohasemat nõu ehk jagada. Olen ka kodus metsas pidanud vintsima üle jõe naabri maale kukkunud puid, et traktor haaratsiga ulataks sikutama. Ei kujuta aga ette seda hommikust õhtuni teha. Mul on auto kaal poole suurem kui uazil
Pikk tüvi lagedale välja on ikka midagi muud kui padrikus tükeldada ja välja vedada.