Tagumine kojamees - kaitse välja

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
martinito
Got ARB and Nitrous?

Tagumine kojamees - kaitse välja

Postitus Postitas martinito »

Mure selline, et tagumise kohamehe sisse lülitamisega lükkab kaitsme kohe välja. Kas võib olla tegemist mingi üldlevind veaga ja teab keegi kohe midagi soovitada parandamiseks? Või siis lihtsalt käin kogu juhtmede raja läbi, et lühist leida. :?

Tänud.
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
---------------------------
Ford Ranger; 2000 a.
Jeep Grand Cherokee; 4,7 V8
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Tagumine kojamees - kaitse välja

Postitus Postitas TiitR »

martinito kirjutas:Mure selline, et tagumise kohamehe sisse lülitamisega lükkab kaitsme kohe välja. Kas võib olla tegemist mingi üldlevind veaga ja teab keegi kohe midagi soovitada parandamiseks? Või siis lihtsalt käin kogu juhtmede raja läbi, et lühist leida. :?

Tänud.
Kojameest kasutad tihti? Kinni pole jäänud? Minu LC120-l oli tagakojamees lihtsalt kinni oksüdeerunud, s.t. mootoris olev võll (länkarite 1 tüüpvigadest, eriti kui harva kasutad). Sellel oli küll bi-metall kaitse, mis siis end tagant ära lülitas.
Kasutaja avatar
martinito
Got ARB and Nitrous?

Kojameest kasutad tihti? Kinni pole jäänud? Minu LC120-l oli tagakojamees lihtsalt kinni oksüdeerunud, s.t. mootoris olev võll (länkarite 1 tüüpvigadest, eriti kui harva kasutad). Sellel oli küll bi-metall kaitse, mis siis end tagant ära lülitas.
Kojamees iseenesest käsitsi on liigutatav. Ei tohiks olla küll, et mootor ei jõua liigutada ja jooksebki kaitse välja...
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
Ford Ranger; 2000 a.
margus11
Rock Crawler

Postitus Postitas margus11 »

Tavaliselt tagaukse-luugi juures, kus juhtmapundar ukse sisse läheb on juhtme isolatsiooni ära kulutanud.
LC105, LC61
Kasutaja avatar
martinito
Got ARB and Nitrous?

Tundub, et mootor on veidi emane sellel. Seega olen avatud pakkumistele kellel tagumise kojamehe mootor vedeleb , see võib omapoolse hinnaga mulle kirjutada.
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
Ford Ranger; 2000 a.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”