müüa töökoja varustus.

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
TRANSIIT
Rock Crawler

müüa töökoja varustus.

Postitus Postitas TRANSIIT »

seoses töökoja tegevuse lõpetamisega,müüa töökoja sisustus ja tööriistad.Sata 2tk silmusvõtmete komplekti 6mm-32mm,2tk 1/2" padrunvõtmete komplekti10mm-34mm,koos narredega.2tk väikeste padrunvõtmete komplekti koos narredega,1tk 8mm-19mm narre silmusvõtmete komplekt.piduri,siduri,hammasrihma,õlifiltrivõtmete,
sharniiride jne.hooldus komplektid.2tk 4t.kaheposti tõstukit,1tk 4t neljapostitõstuk.mootorikraana,mootoriremondipukk,kanali tõstuk (põder),mootoririputi (siduri,hammasrihma vahetuseks)tiivaservast tiivaservani.mootorialune tugi hammasrihma vahetuseks.õlikogur.pneumaatiline pidurisüsteemi õhutaja,3tk.suruõhuvoolikute seinapealset pooli,Deca mig keevitus.liimitavate autoklaaside vahetamise tööriistad(pneumo liimipüss,suruõhunuga jne),mitmesugused suruõhu tööriistad,esitulede reguleerimise stend,rämpsõlipõleti(maksis kunagi mingi 15000eek-u),uue mootoriõli pumbad poolidega.veel igavene hunnik käsitööriistu ja muud mudru.endine tööandja andis dabro ka siin foorumis seda kuulutada.hinnad on ikka väga paindlikud,kokkuleppe küsimus.tõstukid tuleb ostjal demonteerida ,sellest on ka nende hind ikka väga soodne.kõik siin pakutav on kasutatud aga töökorras.küsi lisa.hinda mina ei saa määrata,see on endise tööandja teema.
kogu kama asub, kadaka tee 72a Autospetsialist Profi oü-s.

tel.53048838 Boriss
Viimati muutis TRANSIIT, K Dets 02, 2015 7:07 pm, muudetud 1 kord kokku.
autoklaaside vahetus, haagisekonksude paigadus -25%
tel.53524571
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Re: müüa töökoja varustus.

Postitus Postitas sirr »

Ära pahanda, aga kas sa kujutad ette, et keegi hakkaks nüüd helistama ja küsima, et kuule, ma kuulsin, et teil olla mingid riistad müüa?
Ma tahan sellega öelda, et korralik nimekiri (koos piltidega) ja hinnad aitavad oluliselt paremini!
Viimati muutis sirr, T Dets 01, 2015 10:07 pm, muudetud 1 kord kokku.
---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
Kasutaja avatar
AndreTGO
Fitting 38"

Postitus Postitas AndreTGO »

Mul ka täpselt sama teema. Nagu hädasti midagi vaja ei ole, et kohe helistama ja tüütama kukuks. Aga kui mõni asi tõesti hea hinnaga, siis võtaks ligi. Seega hinnad huvitaks mindki.
If it ain't broke, don't fix it.... but it's a jeep so always be prepared!
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Käidud tutvumas ja 90% asjadest hiinakad. Ei ütle et kehvad, kuid kes loodab profivarustust leida, peab pettuma.
Margi riistadest vaid klaasitöödega seonduvaid asju. Midagi ära ei ostnud.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
TRANSIIT
Rock Crawler

terv,kuna mina ei ole müüja ei saa ka hinda välja öelda.kohapeal ma ka enam ei ole.helistajatele olen ka öelnud,et enamjagu asju on hiinakad aga täiesti töötavad vahendid.tõstukitega olen 5+ aastat töödanud, selle aja jooksul olen vahetanud vaid 1 korra hüdrosilindrite mansette.muud moitimist pole olnud.need riistad on tegelikult väga soodsa hinnaga ja pigem tegevusega alustajale mitte laiendajale.asjalikumad riistad ma ostsin muidugi ise ära. :D
tel.53524571
TRANSIIT
Rock Crawler

terv,ühteist ikka veel saadaval.lehtvõtmed,padrunid-narred.siduri,piduri komplektid jne.käisin võtsin mõned profi tööriistad veel.endine tööandja oli hämmingus kui palju käib tilganäppijaid ja broneerijaid, kes ei taha kuidagi käsiraha ette käia.kui ikka võti käes ei püsi ei maksa laiba kallal onamas käia.seal võiks käia ikka MEHED kel just see töövahend puudu on.ootan veel nädala,siis võtan käsitööriistade jäägid ise ära.pärast hea suure raha eest maha müüa :D .see t..a kes ütles ,et saab ise selle kaheposti tõstuki sama hinna aga uuena tõmmaku ennast rõngasse ja võtku endal sabast. mingu remonditehnika.ee ja uurigu hind järgi :floff
kellel ikka himu erinevate võtmete järgi uurigu järgi,kõik hinnad on vaieldavad (ostsin 236eur. maksva õhu klaasinoa eest 120eur.mis on minu käes töödanud 6 korda,ma olin ka ainuke kasutaja.3-l korral on see olnud foorumi kasutaja auto kallal :D )
Viimati muutis TRANSIIT, L Dets 05, 2015 7:12 am, muudetud 1 kord kokku.
tel.53524571
vanaisa
Fitting 38"

Postitus Postitas vanaisa »

Mis kärbes sind hammustas? :)
Pahane et ei ole asju ära ostetud? Või et tingitakse?
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Asi kisub läbuks... :?
TRANSIIT
Rock Crawler

vanaisa kirjutas:Mis kärbes sind hammustas? :)
Pahane et ei ole asju ära ostetud? Või et tingitakse?
terv,sai üle reageeritud,teema selles,et broneeritakse esemeid((ettemaksu algselt keegi ei küsinud),lubatakse järgmine päev järgi tulla ja ei tuldagi.sama päev on teisedki seda tahtnud kuid on ära öeldud kuna on ju nö.broneering.nüüd kui küsitakse ettemaksu tõmmatakse nina vingu.satub sinna ka inimesi kes on nõus ühtteist kohe ära võtma.ei maksa neile ju takistusi teha.mina ise ei teeni sellepealt midagi.kui oma kodu garaazis on midagi puudu ei ole alati võimalik ju 100+ raha välja käia,samas on sealt võimalik sama asi paarikümne euriga kätte saada.ega seal varsti suurt enam midagi järgi ole.üksikuid vidinaid mis jäävad järgi antakse lõpuks niisama ära.P:S:tingimise plaanita ei maksa sinna minnagi
:beer:
tel.53524571
TRANSIIT
Rock Crawler

terv,käisin täna kohal.käsitööriistu praktiliselt enam ei ole,jäänud ainult praht.alles üks kahepostitõstuk ja neljapostitõstuk.Endise tööandjaga ei trehvanud aga usun,et nüüd on hinnad väga maas.mainin ka seda,et kaheposti tõstuk on päris kõrge(madalasse töökotta ei sobi),neljapostitõstuk ei ole pikk variant,täismõõdus kaubiku silla regulli teha ei saa.
minu poolest võib teema lukku panna.
jõudu!
tel.53524571
Suletud

Mine “Bizniz”