M:Opel Monterey

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Vasta
mydimees
Mudder

M:Opel Monterey

Postitus Postitas mydimees »

Pakun siinsele rahvale ka oma 1995 aasta Montereyd. Mootoriks vana hea 3,1 tdi 84 kw. Käivitub väga hästi ja ei suitse. Autole tehtud ca 5 cm tõste. All on 33x12,5R15 rehvid, mis on praktiliselt uued. Kaasa saab originaal valuveljed koos suvel sõita kannatavate maastikurehvidega. Väliselt esineb iluvigu aga tehnika toimib ja undamisi jõuülekandes ega mujal ei ole. Läbivuse osas on väga tubli ka ainult tagavedu kasutades. Nelikvedu on nn tavaline, ilma lukkudeta aga kuna auto on suhteliselt kõrge ja väga heade rehvidega siis hätta ei ole jätnud. Autol on suur elektriline katuseluuk, el. aknad, el. kokkuklapitavad soojendusega peeglid, haagisekonks, raam tugev. Sisuliselt on tegu Isuzu Trooperiga mida Euroopas Opeli margi all turustati. Salong on väga avar. Enne Monterey ostmist istusin ka 2001 a Patrolis ja oma 196 cm pikkuse juures mina seal head asendit ei leidnud, rääkimata sellest, et keegi tagaistmele enam mahtunud oleks. Montereys mahun ka ise veel tagaistmele väga ilusti ära. Müügi põhjuseks on asjaolu, et tuttav pakub oma BMW X5 väga soodsalt. Kel huvi siis liigun sellega Vatsla küla(Hüüru külje all) ja Tallinna vahel. Kätte saab numbril 53082643 või PM. Hinda küsiks 2500 eur. Auto on müügis ka siin: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=6284
mydimees
Mudder

Re: M:Opel Monterey

Ega tali taeva jää. Foorumlastele annan 2300 euroga ära.
mydimees
Mudder

Värskendaks siis väheke kuulutust. Auto endiselt alles. Vahepeal sai paigaldatud uued manuaalsed rummulukud. Hinna osas jõuame kokkuleppele 2200 eur ilma lisaratasteta.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

mydimees kirjutas:Värskendaks siis väheke kuulutust. Auto endiselt alles. Vahepeal sai paigaldatud uued manuaalsed rummulukud. Hinna osas jõuame kokkuleppele 2200 eur ilma lisaratasteta.
Kui ilma ratasteta kaubaks läheb, mis hinnaga rattaid pakud? Ja kui juba pakud, siis mis velje andmed oleksid?
mydimees
Mudder

Tere, said vist natuke valesti aru. Auto läheb müüki ikka allolevate ratastega kui kellegil just huvi ei ole teiste ratastega osta ja need 33 tollised mulle jätta. Teised rattad on siis originaalvelgedega nagu tagavararatas auto küljes. Rehvid on Maxxis Bighorn 245/70R16. Mustrit u 5-7 mm. Hinda küsiks 250 eur komplekti eest.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

mydimees kirjutas:Tere, said vist natuke valesti aru. Auto läheb müüki ikka allolevate ratastega kui kellegil just huvi ei ole teiste ratastega osta ja need 33 tollised mulle jätta. Teised rattad on siis originaalvelgedega nagu tagavararatas auto küljes. Rehvid on Maxxis Bighorn 245/70R16. Mustrit u 5-7 mm. Hinda küsiks 250 eur komplekti eest.
Ei, ma sain ikka õieti aru :D . Küsisingi, et kui keegi nende teiste (16") ratastega osta soovib ja need 15" üle jäävad, et mis nende hind ja velje andmed oleksid? 8)
mydimees
Mudder

Tere, ilma nende suurte ratasteta 33x12,5R15 ei ole sel autol vist väga lööki ma arvan. Velje poldivalem on sama 6x139,7. Laiust ei oska öelda aga suht laiad on küll. Kui need peaksid tõesti alles jääma siis 550 eur komplekt.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

mydimees kirjutas:Tere, ilma nende suurte ratasteta 33x12,5R15 ei ole sel autol vist väga lööki ma arvan. Velje poldivalem on sama 6x139,7. Laiust ei oska öelda aga suht laiad on küll. Kui need peaksid tõesti alles jääma siis 550 eur komplekt.
Poldivalemit tean isegi :D , huvitab just ET. Kuna need rehvid seal peal, siis laius sobib. Kui ET kerges miinuses, siis oleks ideaalne. Vahetust ei taha minu omadega? :D
mydimees
Mudder

Tere, vahetusest ei ole hetkel kindlasti huvitatud kui just miskitsorti mnt kõlbulike talverehvidega variant ei ole. ET kohta ei oska hetkel öelda, koopast väljas on nad päris tublisti. Isegi laienditest pisut väljaspool.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Kui viitsid, siis tee krdi ET kindlaks :D ...rehvi jääki sooviks ka teada.
mydimees
Mudder

Tere, proovisin iga nurga alt piiluda aga krt midagi ei näe enne kui ratas alt võtta. Tegu on frontera originaalvelgedega. ET saab max 20 olla. Rehvid on nüüdseks vist 2000 km sõitnud ja mingeid erilisi kulumisjälgi ei ole. Seega uueväärsed.
Vasta

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”