Teabepäev, "Kuidas keevitada, teooria ja praktika"
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Õige, aga kui õhema materjali jaoks oskad aparaadi ära reguleerida siis ongiKriisa kirjutas:Ma siiski kaldun arvama, et paksema materjali keevitamist on lihtsam õppida. Õhemaga on rohkem see punktimise teema, kuid ilusa ja tugema õmbluse saame paksema materjali korral vajab natuke rohke harjutamist kui punktimine.
koerast üle saadud ja jääbki ainult saba.
Rõhutan, et see on ainult minu arvamus.
- erik
- Aktiivne Pikendus
Paheero kirjutas:http://www.keevituskool.ee/?id=1
Neile, kes tahavad ennast ka edaspidi harida. Soovitan.
Alati tuleb ennast harida ja täiendada aga miks sa just seda keevituskooli soovitad? Koduleht neil ka alles valmimisel.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
-
Patermaa
- Got ARB and Nitrous?
Ka mulle alluvad keevitajad said koolituse sealt enne sertifitseerimist. Pühapäeva keevitajale ei tasu selle koolituse läbimine ära, lihtsam on osta selle raha eest aparaat, gaasiballoon ja 5 kilo lisamaterjali ja harjutada, sest see teeb meistriks.
Katkestanud Alansi Kapp-il 
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236
Pildid:
http://www.4x4.ee/temp/jr/gallery/keevitus1/
Väga asjalik koosviibimine oli. Hooaja alguseks väga hea värskendus, kuna nädalavahetusel ongi keevitustööd ees.
http://www.4x4.ee/temp/jr/gallery/keevitus1/
Väga asjalik koosviibimine oli. Hooaja alguseks väga hea värskendus, kuna nädalavahetusel ongi keevitustööd ees.
+372 5028488
- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt:
ok, kui siis mingi hetk selle filmimisele mõtleb, siis ei tohiks olla rahvast rohkem. kaameraga on vaja liikumisruumi, ning tuleb arvestada, et kaameramees ikkagi häirib teisi pealtvaatajaid.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
www.keelutsoon.ee
Oli tore, ei kahetse, et Tartust sai kohale tuldud. Sarnaseid üritusi võiks edaspidigi korraldada. Meie üritus oli selline, mis põhines meie endi kogemustel, kuid keevitamise kohta on olemas ka palju teoreetilist materjali mis silmaringi avardab. Mul peaks olema kuskil ülikooli konspektid erinevate keevitusliikude kohta, katsun need ülesse leida, olid teised päris asjalikud.
- erik
- Aktiivne Pikendus
Väga õpetlik oli see õhtupoolik küll. Vol kahe võiks teha mai lõpus (neljapäeval), nii et, kellel jäi käimata ja huvi on siis andke tuld ja pange osalemissoov mulle privasse. Reegel nagu enne, et kes keevitavad või hakkavad midagi ehitama keevitamise abil, teemaks peamiselt MIG (poolaautomaat, traadiga või CO). Käime läbi teooria, praktika, ohutustehnika, tööriistad ja ettevalmistamise.
Mask kaasa .
Erik
Mask kaasa .
Erik
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!