Grand cherokee 2002a 2,7d starteri probleem

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
tozz
Rookie

Grand cherokee 2002a 2,7d starteri probleem

Postitus Postitas tozz »

Sai vahetatud starter ja hooratas kuna môlemad vanad olid tuksis, aga nüüd ka uutega on probleem säilinud. Nimelt môni kord käivitades tômbab küll starteri ringi, aga pendiksit hammasvööga ei ühenda ehk siis pendiks ei tule tôenäoliselt piisavalt välja. Milles vôib probleem olla kas saab olla mingi elektriline jama ja probleem hoopis süütelukus äkki? Kardan, et sama moodi jätkates keerab tuksi nii starteri kui uue hooratta ja et probleem ei ole tegelikult starteris. Näha on, et tööasendis liigub pendiks välja niipalju, et hammasvöö hambad ulatuvad enamvähem pendiksi hamba poole peale. Kas pendiks ei peaks rohkem välja tulema? Samas ei saa seda ka kuidagi reguleerida. Töömehed laiutavad käsi ja soovitavad vahetada jällegi starterit, aga mina ei usu et see on starteri viga. Andke palun head nôu!
kaido
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Re: Grand cherokee 2002a 2,7d starteri probleem

Postitus Postitas kaido »

Mul oli sama asi, et tihtipeale käis starter tühjalt. Midagi ta ära ei lõhkunud aga suht tüütu oli. Lõpuks sai kõrini, keerasin küljest ära ja viisin starteri remonti. Mida seal täpselt starteriga tehti ma ei mäleta aga korda ta sai ja peale tagasi panekut oli mure kadunud. Süüteluku osa ja juhtmestikku ma tol korral ei näppinud.
2.7 CRD P0702 veakoodi põhjused ja ülevaade kulissist http://www.jeepswj.com
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”