Minu Grandil vajavad vahetust kõik gaas-amordid,mis hoiavad üleval kapotti,luuki ja luugiklaasi.
Kapotiga sai asi korda.Täiskomplektsed amordid kaubandusvõrgus täitsa saadaval.
Tagaluugiga on asi kehvem,amordid saadaval ja ostetud,aga need ei ole komplektsed.Kuul-munak liigendeid kaasas ei ole ja vanad on kululund ja logisevad.
Klaasi amorte ei paku aga üldse mitte keegi.Ehk siis lühidalt küsimus suurele ringile:
Kust kohast võiks saada tagaluugi amordile uusi liigendeid ja tagaluugi klaasile komplektseid amorte?
Ah jaa,tegemist 2002a Grandiga.
Grand Cherokee kapoti/luugi amordid
Moderaator: Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Grand Cherokee kapoti/luugi amordid
Jahikaaslane just eelmine nv. demonstreeris oma WK Grandil tagaluugi amorte. Oli soetanud Automaailmast ja sai samuti algul ilma liigenditeta, läks tagasi ja telliti uued koos liigenditega. Sel mudelil käisid liigendid keermega luugi sisse ja vanad liigendid amordi küljest ära ei käinud, et neid panna. Äkki oli abiks?Ints kirjutas:Minu Grandil vajavad vahetust kõik gaas-amordid,mis hoiavad üleval kapotti,luuki ja luugiklaasi.
Kapotiga sai asi korda.Täiskomplektsed amordid kaubandusvõrgus täitsa saadaval.
Tagaluugiga on asi kehvem,amordid saadaval ja ostetud,aga need ei ole komplektsed.Kuul-munak liigendeid kaasas ei ole ja vanad on kululund ja logisevad.
Klaasi amorte ei paku aga üldse mitte keegi.Ehk siis lühidalt küsimus suurele ringile:
Kust kohast võiks saada tagaluugi amordile uusi liigendeid ja tagaluugi klaasile komplektseid amorte?
Ah jaa,tegemist 2002a Grandiga.
Seda on üllatav teada saada, et pole võtta kuskilt.
Juba ammu plaan need tagumised sebida kuskilt aga unub pidevalt tähtsamate teemade kõrval.
Kui luuk üldse üleval ei taha seista aitab kui amordid õrnalt kõveraks väänata.
See ajutine lahendus, mis toimib mul juba jupimat aega
Inf saadavuse kohta igati teretulnud ikka.
Juba ammu plaan need tagumised sebida kuskilt aga unub pidevalt tähtsamate teemade kõrval.
Kui luuk üldse üleval ei taha seista aitab kui amordid õrnalt kõveraks väänata.
See ajutine lahendus, mis toimib mul juba jupimat aega
Inf saadavuse kohta igati teretulnud ikka.
XC 70
Kui kataloogides kaevata, siis on ka olemas koos liigenditega amordid. Hinnalt oluliselt kallim kui see kõige odavam hiina amort. Varda väänamine on hea hädalahendus, aga ilma munakateta hiina asendusamordid olid sinna äkki 10 euri kanti tk, nii et lihtsam ära vahetada. Klaasi amortide kohta pole õrna aimugi. Hiinakad on tavaliselt originaalist kõvasti jäigemad ja mina seda klaasi seal vägistada ei viitsi, nii et kui praegused amordid hoiavad klaasi üleval, siis ei näpiks.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.