Krown korrosioonitõrje

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

kalle211
Fitting 44"

Re: Krown korrosioonitõrje

Postitus Postitas kalle211 »

olen ise kasutanud seda rooste tõrjet ja tundub olema päris hea kraam.Ei ole õnneks kuskil teha lasknud sest oma autole katsun kõik võimalikud tööd ise teha.
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Landy kirjutas: Kas tegijaks Tallinna esindus või Rakvere edasimüüja? Kui on pretensioone,siis nad aannvad 18 kuud garantiid. Tasub kindlasti päärduda.
Rakveres.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
Leedu
katseaeg

Postitus Postitas Leedu »

Tallinnas teinud 4 autot. Luukidest ja ustest valgub ka aasta pärast mögistamist vahendit vaikselt välja.

LC 150 näitel võin öelda et see auto mis sai tutikana tehtud näeb senin välja nagu tutikas. See auto mis oli 3 aastat ilma möginata sõitnud oli kergelt roostene, aga aasta möginal all sõites pole hullemaks läinud.
Talasilda ja Tugevat Raami!

Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

Leedu kirjutas:Tallinnas teinud 4 autot. Luukidest ja ustest valgub ka aasta pärast mögistamist vahendit vaikselt välja.

LC 150 näitel võin öelda et see auto mis sai tutikana tehtud näeb senin välja nagu tutikas. See auto mis oli 3 aastat ilma möginata sõitnud oli kergelt roostene, aga aasta möginal all sõites pole hullemaks läinud.
Kas sellel 44 jeurisel möginal on mingit reaalset vahet ka nö tavalise auto õõnsuste kaitsevahaga mida näiteks devoris või mõnes teises kohas müüakse ca 4 korda odavama hinnaga?

Ise lasin küljekarbid ja tagatiivad ning koopaääred seestpoolt just seda täis peale nende taastamist, peale tagakoobaste ja küljekarpide alumiste servade ja keevituskohtade epokrundiga üleujutamist.
Y61
#540 Mudmen
Kasutaja avatar
Leedu
katseaeg

Ei oska öelda, kuidas toimivad teised vahendid. Tõenäoliselt toimivad ka, aga isegi kui teised materjalid on 10 korda odavamad on konkreetselt minu jaoks odavam viia auto kuskile kus mögistamisega tegeletakse ja saada tagasi pestud ja pritsitud auto. Olen näinud teistes kohtades tehtud autosid ja nendel oli näha et siit sealt oli pritsikäsi lohakas olnud.

Samas kui keegi tahab võib mulle pakkuda mingit teise vahendiga mögistamist ja olen nõus loomkatsetama. Auto on endiselt LC150.

Smurhv- Krowni möga müüb Motoral, sealt peaks mõistlikuma hinnaga plöga saama?

smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

Leedu kirjutas:Ei oska öelda, kuidas toimivad teised vahendid. Tõenäoliselt toimivad ka, aga isegi kui teised materjalid on 10 korda odavamad on konkreetselt minu jaoks odavam viia auto kuskile kus mögistamisega tegeletakse ja saada tagasi pestud ja pritsitud auto. Olen näinud teistes kohtades tehtud autosid ja nendel oli näha et siit sealt oli pritsikäsi lohakas olnud.

Samas kui keegi tahab võib mulle pakkuda mingit teise vahendiga mögistamist ja olen nõus loomkatsetama. Auto on endiselt LC150.

Smurhv- Krowni möga müüb Motoral, sealt peaks mõistlikuma hinnaga plöga saama?
Ok, olen samal arvamusel et viia auto kuskile, kus tehakse asi korda on lihtsam kui ise jamada, erit veel siis kui puudub spetsialiteet ja masinad. Tähendab kõige algus on ikka koht kus saaks ise teha seda ja teiseks aeg. Mul endal puuduvad mõlemad.

Hind on krõbe lihtsalt. Tean et põhjaalune teha korralikult sellega üle, selleks kulub ca 4-5 ballooni seda pläga.

Palju nad maasturi tegemise eest ka soovivad? Patrol y61. On kellegil kogemust..?
Y61
#540 Mudmen
Kasutaja avatar
Leedu
katseaeg

Alla 200 euri koos kmga.

Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”