Pöörates ratas katkub
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Pöörates ratas katkub
Tegemist terrano 2 2003
Tagaveoga sõites esiratas katkub pöörates. Parklas suht tülikas. Kas tegemist tyyp veaga?
Välisel veovõlli otsal oli algul lõtk. See sai vahetatud aga ikka rebib nagu loom....
Tagaveoga sõites esiratas katkub pöörates. Parklas suht tülikas. Kas tegemist tyyp veaga?
Välisel veovõlli otsal oli algul lõtk. See sai vahetatud aga ikka rebib nagu loom....
Re: Pöörates ratas katkub
grand cherokeel oli tagumine lsd pekkis, mul oli sama jama, hakkas kakkuma, kui soojaks sõitsin ...
Aega läheb aga asja saab...
Donald
58290905
Donald
58290905
Mul katkuvad eesmised iga ilmaga... soojalt, külmalt...
talvel lumega pole aru saada
ei kujuta ette mis see võiks rahakotile teha.
Samas on veel et kui 4 veolt tulen ja lûlitan taga silla järgi.. tagurdan, siis ei taha 4 veo tuli ära kustuda....
talvel lumega pole aru saada
Samas on veel et kui 4 veolt tulen ja lûlitan taga silla järgi.. tagurdan, siis ei taha 4 veo tuli ära kustuda....
Oot oot mis moodi. Ju ikka esi silla järelt ära? Katkub ta sul sellepärast, et sul nelivedu sees kui sul just difri lukku ees ei ole. Ja kui kangi järgi väljas siis on midagi kinni kuskil. .raido692 kirjutas:Mul katkuvad eesmised iga ilmaga... soojalt, külmalt...
talvel lumega pole aru saada![]()
- TiitR
- I live off from the mud
Ilmselt sinna see koer maetud ongi - ei lülita esisilda järelt ära. Muidu ei kujuta küll ette, miks peaks vaid tagaveoga esisild pooma hakkama. Enda Terranol ei kakkunud esirattad mingil moel (tagaveoga).raido692 kirjutas: Samas on veel et kui 4 veolt tulen ja lûlitan taga silla järgi.. tagurdan, siis ei taha 4 veo tuli ära kustuda....
Kui on kindel, et esivedu on ikka maas ja katkub täielikult välja keerates, siis käänmiku piiriku plastkatted kadunud. Osta esindusest uued. Vahel aitab ka lihtsalt nende piiriku "peade" tugev määrdega möksimine.
- TiitR
Mul tutikad korgid täitsa olemasJeepu kirjutas:Kui on kindel, et esivedu on ikka maas ja katkub täielikult välja keerates, siis käänmiku piiriku plastkatted kadunud. Osta esindusest uued. Vahel aitab ka lihtsalt nende piiriku "peade" tugev määrdega möksimine.
tagasild lukus on siis hakkab kah hyppama...
Donald
58290905
Donald
58290905
- TiitR
Terranol (vähemalt 2. gen) on taga vaid LSD.donalds kirjutas:tagasild lukus on siis hakkab kah hyppama...
TiitR kirjutas:Terranol (vähemalt 2. gen) on taga vaid LSD.donalds kirjutas:tagasild lukus on siis hakkab kah hyppama...
mul gc oli sama jama talvel, kui nats sõitsin hakkas hyppama, viga oligi lsd taldrikutes, tagasillas... lihtne...
Donald
58290905
Donald
58290905
- TiitR
Meibi tõesti. Ei eeldanud, et räägid p*rsses lsd-st, vaid meh. lukuga sillastdonalds kirjutas:TiitR kirjutas:Terranol (vähemalt 2. gen) on taga vaid LSD.donalds kirjutas:tagasild lukus on siis hakkab kah hyppama...
mul gc oli sama jama talvel, kui nats sõitsin hakkas hyppama, viga oligi lsd taldrikutes, tagasillas... lihtne...
No juhtub... Lsd on kord selline asi...
Donald
58290905
Donald
58290905
Sõidad aint tagaveoga millel lukk perses miks siis esisild kakuma hakkab?
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
5249634
Ei tea mul hakkas hüppama vilisema pooma, mida iganes... vahekast oli tipp topp...
Viimati muutis donalds, P Okt 18, 2015 11:15 am, muudetud 1 kord kokku.
Donald
58290905
Donald
58290905
Pekkis "muhviga" 249 vahekast pluss vale õliga lsd sild taga. Sealt võib nii mõndagi .....tulla