pilt.ee oli jah nutune lugu, aga noh, targad fotograafid hoiavad alati "negatiivid" alles

Vajadusel saab orgunnida regulaarse backupi ka sealt kuskile offiste ma usun, aga ma ei taha seda minupildid.ee asja kellelegi peale suruda, lihtsalt kui serveriressurss pigistab, siis saab seda varianti kaaluda.
Eks community sait on ikka nii hea kui selle kasutajad selle teevad. Adminni funktsioon on ehitada asi nii, et tehniline pool toimiks ja modede ning muude mitte-adminnide abil sisuline pool isereguleeruks.
Kui keegi vigiseb ja piltidega rahul ei ole, siis krt modereerigu!
Kui tundub, et antud ruumi on liiga kasinalt, siis tehke korralikke pilte ja nuiake personaalselt juurde. Kui ketas ikka otsa saab, siis organiseerime korjanduse ja ostame juurde. Lihtne!
Viriseda saab alati.
Kui Diffil endal ei ole aega, siis siin foorumis on palju itimehi, kes on valmis aitama. Adminnide segaputru ei saa tekitada, aga alati on variant asi testkeskkonnas valmis ehitada, katsetada ja siis live-i lasta. Testkeskkonnas uute asjade ehitamisega ei pea peaadminn alati ise tegelema, delegeerimine kulutab alguses rohkem aega kui ise teha, aga pikas perspektiivis olukord muutub. Usu mind, ma olen ise samas seisus olnud, ei pea alati
ise hakkama saama.