Diffrilukud Opel Montereyle
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Re: Diffrilukud Opel Montereyle
Võin Mogi sillad laost välja kirjutada, mis põhiline, odavamalt kui ühe silla ARB. 

Proto
53951597
53951597
Omanikul kindlasti järgmine küsimus, kas need Ta autole ka alla paned ja mis hinnaga.
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Kui ma nüüd meenutan siis olen Montereyd pidanud oma 6 aastat (on ikka kannatus eksju). Olen vist enamus juppe ära vahetanud. Kõige vastupidavamaks on osutunud mootor 3.1 diislist siis jutt. Samas on ta mind ausalt teeninud. Olen sellega kärutanud oma 150 k. läbi. Ja nagu iga endast lugupidav maastur, nii ka see lõpetab metsamasinana. Turisti ju võib sõita aga võistlemist selle masinaga ette ei kujuta ,no tee või tina ei ole nii hea kujutlusvõime.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
ARB sillas ja esimene võistluski TR-1 klassis seljataga .Lukk annab ikka kõvasti funi juurde . Kui mõned teised tehnilised probleemid seljatada siis on võimalik Montereyga sõita küll. Teema võib lukku panna!
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Kummardan Sinu meelekindluse ees.Hr Sammal kirjutas:ARB sillas ja esimene võistluski TR-1 klassis seljataga .Lukk annab ikka kõvasti funi juurde . Kui mõned teised tehnilised probleemid seljatada siis on võimalik Montereyga sõita küll. Teema võib lukku panna!
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga