Tere.
Tekkis vajadus ühe korraliku Jeebi järgi, On keegi selle autoga lähemalt tuttav või teab midagi sellest, vaatamas käinud või tunneb müüjat?
http://www.auto24.ee/used/2042782
vaatamas käidud, sõita miskipärast ei lubatud ja kahtlust tekitas ka see, et mootoril ei tule pööre alla tagasi kui jalg pedaalit ära võtta, on se normaalne?
Muidugi olen ka avatud pakkumistele, aga auto peaks olema üle keskmise heas korras, sile ja 2,7 mootoriga.
Jeep cerokee 2,7
Moderaator: Moderators
Jeep cerokee 2,7
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Re: Jeep cerokee 2,7
Ei tea kas see pöörete värk on normaalne aga mul teeb ka nii. Pigem see vast mingi turbo teema .Ehk siis gaas lahti lasta ja 5-6 sek on põõrded üle 1000 rpmi.
Jeep
Re: Jeep cerokee 2,7
Mu 3.1-l sama sümptom. Kui tühikäigul pedaali ei näpi pole häda miskit.
Aga vot ülevaatusel urrutavad ju pöörded piirajasse ja siis tuli sümptom välja, "tavaelus" polnud põhjust urrutada.
Lühidalt käisin diagnostis (vist oli Ameerika auto Tallinn) kus öeldi, et midagi ei leitud, mine diislispetside juurde võimalik, et viga pumbas.
Rohkem pole asjaga tegelenud.
Aga vot ülevaatusel urrutavad ju pöörded piirajasse ja siis tuli sümptom välja, "tavaelus" polnud põhjust urrutada.
Lühidalt käisin diagnostis (vist oli Ameerika auto Tallinn) kus öeldi, et midagi ei leitud, mine diislispetside juurde võimalik, et viga pumbas.
Rohkem pole asjaga tegelenud.
XC 70