K: Pajero 2.8td küsimused!?
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Re: K: Pajero 2.8td küsimused!?
Pärast sôitmist ikka 
-
belmondoke
- Fitting 38"
kõik ikka ei valeta.hetkel sõidan hommikul tööle 15km.ja õhtul sama tagasi,ehk pool maad külma motoga ja 11-11,5 on kulu olnud.Maanteel endiselt 90-100 kellapeal siis 9-9,5.CaveMan kirjutas:See on õige kulu. Tehase spetsifikatsiooni järgi sama. Linnasõidul on 16. Kõik kes ütlevad, et neil Pajero alla 10 võtab, valetavad või ei oska õigesti mõõta.Hr.Raud kirjutas:Oskab keegi umbes öelda palju pajerol kütte kulu peaks olema?
Umbes arvestades on mul 10-12L on maantee sôidul.
Vist oleneb jalast ka kuidas seda pedaali tallata.
Mul 100+ kiirus on siis keeris paagis kohe..
Mul 100+ kiirus on siis keeris paagis kohe..
Kas manualpumbal saab kuidagi kütet maha/peale ka keerata? Tundub et nagu oleks peale keeratud, tahmalont väljas koguaeg. Lihtsalt proovida kas môjutab. Ehk oskab keegi natukene juhendada.
- TiitR
- I live off from the mud
Nagu ma eespool juba mainisin, oli minu omal tahmalont seotud EGR-ga, äkki ka sul?Hr.Raud kirjutas:Kas manualpumbal saab kuidagi kütet maha/peale ka keerata? Tundub et nagu oleks peale keeratud, tahmalont väljas koguaeg. Lihtsalt proovida kas môjutab. Ehk oskab keegi natukene juhendada.
Egr on kinni pandud
- TiitR
- I live off from the mud
Krt, oli üleval pool tõesti sellest juttuHr.Raud kirjutas:Egr on kinni pandud
Pole hullu midagi
kas pajerol on paagisisene pump ka ?
Solenoidi kõrval on poweri kruvi. Võibolla on isegi plekist müts veel peal. Kontramutter lahti ja veerand pöörde haaval kruti. Sissepoole = rohkem kütet.
Kuigi arvestades kinnist õhufiltrit võib tahmamine olla mööduv nähtus, vaja lihtsalt torud korralikult läbi puhuda.
Kuigi arvestades kinnist õhufiltrit võib tahmamine olla mööduv nähtus, vaja lihtsalt torud korralikult läbi puhuda.
Selge, suured tänud. Lähen kohe garagesse ja uurin asjat4nel kirjutas:Solenoidi kõrval on poweri kruvi. Võibolla on isegi plekist müts veel peal. Kontramutter lahti ja veerand pöörde haaval kruti. Sissepoole = rohkem kütet.
Minu pajero hakkas vaevaliselt käivituma v6tsin starteri maha, tuleb suht lihtsalt, vahetasin harjad ja treisin rootori üle,määrisin nüüd poole pöörde pill jälleHr.Raud kirjutas:Nii sai siis asja natuke uuritud ja tehtud ka. Esimese asjana sai vôetud ôhufilter välja, ilmselt poldud seda vahetatud. Liiva ja sammalt täis juba
EGR-i oli proovitud juba pimedaks teha , aga tômbad ôhku vahelt. Tegin korralikud pleki tükid vahele ja asi mutt.
Tegemise kàigus avastasin palju lahtiseid juhtmeid, mis rippusid niisama nipuka otsas.
Eelmine omanik vôi keegi oli pannud lisa kütuse etteande pumba, surve lòöb voolikutesse väga julma(voolikud punnis ) ilmselt sp et oli pikk káivitus. Tegelt peaks olema madalsurve pump(diisli paagisisene vôi etteande pump) proovisin ka seda vahelt àra vôtta ja teistmoodi ühendada aga ei midagi, hetkel jàtsin selle veel vahele. Homme peaks selle teise panema.
Kas pajerol on starterit raske maha vôtta? Sai natuke käivitatud ja lôpus hakkas starter pooma ja nüüd veab jube vaevaliselt ringi. Ehk peaks lahti vôtma..
Mitsubishi Pajero 2.8TD 2.5 tõste 33 MT geolandar
- UrmoP
- Mudder
- Kontakt:
Ei ole.Hr.Raud kirjutas:Pole hullu midagikas pajerol on paagisisene pump ka ?
Millist õli ja kui palju läheb ?
Esisilda
Vahekasti
Tagusilda
Esisilda
Vahekasti
Tagusilda
Valvoline.ee täitsa all on leia endale õige õli. Seal kõik kogused olemas.
Y61 GU4 matkakas & TerranoPatrol võistluseks
Vuran Offroad Team - Vuran.ee
Vuran Offroad Team - Vuran.ee
Suured tänud, seal ikka väga hästi kõik välja toodud. Vahetan kõik õlid ära enne talve, siis vähemalt asi kindel