Cherokee 90' 4.0 suri metsas ära, väntvõlli andur?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Cherokee 90' 4.0 suri metsas ära, väntvõlli andur?
Tere,
Probleem seisneb selles, et auto suri peale kraavi ületust ära. Kütus tuleb peale, säde läinud. Varem ka ühe korra välja surnud, kuid peale mõningast uurimist käivitus iseenesest. Tundub väntvõlli anduri moodi.
Ja siit ka küsimus. Ega kellegil kusagil riiulis ei vedele töötavat väntvõlli andurit, mida saaks laenata/osta, et auto metsast ära toimetada? Tarneaeg on kole pikk minu allikate kaudu.
Autoks Jeep Cherokee XJ 1990 4.0 136kw
Andre
58259589
Probleem seisneb selles, et auto suri peale kraavi ületust ära. Kütus tuleb peale, säde läinud. Varem ka ühe korra välja surnud, kuid peale mõningast uurimist käivitus iseenesest. Tundub väntvõlli anduri moodi.
Ja siit ka küsimus. Ega kellegil kusagil riiulis ei vedele töötavat väntvõlli andurit, mida saaks laenata/osta, et auto metsast ära toimetada? Tarneaeg on kole pikk minu allikate kaudu.
Autoks Jeep Cherokee XJ 1990 4.0 136kw
Andre
58259589
If it ain't broke, don't fix it.... but it's a jeep so always be prepared!
Re: Cherokee 90' 4.0 suri metsas ära, väntvõlli andur?
Mis käigukastiga masinaga tegu on? Aw4?
Minu teada on vändaandurid vastavalt kastile erinevad.
Minu teada on vändaandurid vastavalt kastile erinevad.
AW4 jah
Mul oli sama teema Saarekollil, nats jahtus, siis läks uuesti käima.
Ja siis kohe tuld kodupoole...kui uuesti käima saad
Ja siis kohe tuld kodupoole...kui uuesti käima saad
Jah, kahjuks mul enam ei käivitunud. Ootan uut andurit 2 nädalat veel. Auto siiamaani metsas, õnneks vähemalt oma metsas
. Endiselt ootan kellegi abistavale andurile, mis suksu koju viiks. Nii halva koha peal ka veel, et tõmbamine ja vintsimine oleks väga tüütu.
Eelmine nädal sai uus orginaal andur külge, aga mõni päev hiljem jamas masin uuesti. Nüüd siis puterdab jube palju ja kui vedu sees, siis pöördesse ei lähe. Korraks läks ise korda ja peale natukest sõitmist hakkas veel hullemini surema. Mõõdan kütuserõhu ära, äkki pump õhtal.