M: VW Jetta
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M: VW Jetta
Müüa siis väga kena masin, mis on mind viimased 8 aastat truult teeninud. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2074278
Müügi põhjus pere laienemine ja uue auto ostmine. Hinnasoov 6000 EUR, masina kõrval tingimisvõimalus. Asukoht Tallinn, helistada õhtuti 5220718 Raul
Müügi põhjus pere laienemine ja uue auto ostmine. Hinnasoov 6000 EUR, masina kõrval tingimisvõimalus. Asukoht Tallinn, helistada õhtuti 5220718 Raul
Seal, kus lõppeb asfalt...sinna lööme Zillisauna püsti!
- TiitR
- I live off from the mud
Re: M: VW Jetta
Sellel mootoril vist neid vigu pole, mis 2,0tdi-l? (Õlipumba võlli kulumine, mootoririhma pingutusrulliku poldi defekt). Kahemassilise hooratta mure pole ka sellest autost mööda käinud. Kuid huvi olemas, otsin naisele just midagi taolist. Piilun siin küll G5-te, kuid Jetta oleks ka variant. Kahjuks mul raha naise auo jaoks vaid max. 5000.- välja käiakytz kirjutas:Müüa siis väga kena masin, mis on mind viimased 8 aastat truult teeninud. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2074278
P.S Kui just ei soovi mu proua praegust ´99a. VW Passat Variant (1,9 tdi, 81 kw, automaat) + minupoolne komp. (näiteks 3600...3800.- ) ? Auto tehniliselt täiesti korras, aug. läbitud TÜV puhtalt ja vigateta, pidevalt hooldatud ja vaid korralikke juppidega (Lemförder, Hella, Bosch, Contitech, SKF, jne..). Huvi korral panen lingi VW foorumist, mis tehtud, jne. Suurematele töödele arved olemas, jne..
Viimati muutis TiitR, T Sept 01, 2015 7:55 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tere Tiit,
vahetusest pole huvitatud, omal 2012 variant VW Passat.
Ole hea ja helista mulle 5220718.
Raul
Raul
- TiitR
Selge siiskytz kirjutas:Tere Tiit,
Raul
Tere, mina ei otsi enam midagi, mul masin olemas. Biznis rubriigis lubatud ka ju kõike muud müüa?
Igatahes,, huvi korral kõlista, ootan.
Igatahes,, huvi korral kõlista, ootan.
- TiitR
Ok, sain siis esimesest postist natuke valesti arukytz kirjutas:Tere, mina ei otsi enam midagi, mul masin olemas.
kytz kirjutas: Müügi põhjus pere laienemine ja uue auto ostmine.
JETTA MÜÜDUD, tänud ostjale ja teema lukku!!!