Tõsi, enamusele sinna safarile registreerunutele ei olnud teada, et tegemist on offroad rajaga ja tavalise stock masinaga pole seal suurt miskit teha.

Moderaator: Moderators
Noh, mina vintsisin metsas Mitsu kastikaid ja ML nii mis kole. Mehed olid tulnud ju safarile kingadega ja oh häda, metsas oli lumi ja muda.tango kirjutas:Üritus oli tore,sai neid G-sid ja ML-lle liiva seest välja vintsitud ja ka viimasel krossi etapil oli näha,et Samurai vastu naad ei saanud.
Mul tekkisid samad mõtted aga ei osanud fraseerida. Kahte cherot ostnud neilt ei ole ostnud - kyll aga olen hulga raha neile muude asjade eest viinudivan kirjutas:Kas kutseid jagati ainult valituile. Kui jah, siis tahaks teada mis printsiibi alusel. Olen Silberautost 2 Grand Cherokeed ostnud, oleks kas või peatvaatajaks tulnud, kui muud ei olnud võimalik pakkuda. Või läheb firmal nii hästi, et enam "endisi" klientie kliendiüritusele ei kutsuta?
Kutsume Silberauto ka jäärajale oma prooviautodega.trc kirjutas:Mul tekkisid samad mõtted aga ei osanud fraseerida. Kahte cherot ostnud neilt ei ole ostnud - kyll aga olen hulga raha neile muude asjade eest viinudivan kirjutas:Kas kutseid jagati ainult valituile. Kui jah, siis tahaks teada mis printsiibi alusel. Olen Silberautost 2 Grand Cherokeed ostnud, oleks kas või peatvaatajaks tulnud, kui muud ei olnud võimalik pakkuda. Või läheb firmal nii hästi, et enam "endisi" klientie kliendiüritusele ei kutsuta?
Samas - võime me ju ise oma talvepäevad teha. Ntx Taavi juurers