0:Patrol Y61 tiivalaiendi tihendei
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
0:Patrol Y61 tiivalaiendi tihendei
Kuna vanad nii räbalad siis oleks uusi vaja kellel oleks kust saaks või millega asendada.Lühike kere siis
Ranel 53434624
Ranel 53434624
Re: 0:Patrol Y61 tiivalaiendi tihendei
Originaal koodi saab?
Must hermeetik vahele panna on vast järgmine variant kui tihendeid ei saa
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Esindus ütles et tehasetootmisest maas ja pole võimalok tellida.Kui kellelgi midagi pakkuda pole siis lähebki teibiga jooned ette ja hermets peale jääb suht norm eelmisel pajerol sai nii teha.
Ma just kiskusin omal laiendid maha ja kuna üle poolte kinnitus pukside on purud siis neid tagasi panna ei saa. Ja kui aus olla siis vist ei tahagi. Ilma näeb auto tükk maad isasem välja. Et ma vüin korra kodus vaadata mis seisus need on. Ja kui tahad siis võime mingi diili teha.
Nissan Patrol GR, 2002a
Y61, 3.0L, 116kW
Tel:viis kuus kuus kaks kolm kolm null neli
Y61, 3.0L, 116kW
Tel:viis kuus kuus kaks kolm kolm null neli
Minul oleks pakkuda kummist sama stiiliga tihendit, Musta värvi
1 eur meeter.
1 eur meeter.
Patrol Y61
Pakun cnc freesimisteenust(Puit, plast, pehmed metallid)
Ivo 53364823
Ivo 53364823
- TiitR
- I live off from the mud
Äkki on rohkem andmeid selle tihendi kohta? Ei oskagi kohe ise küsida, kuid kuna tüüblid suht täpse pikkusega, siis oleks hea teada, kas sobib. Kas antud asja on pidevalt ja rohkelt pakkuda, s.t. et mitte ühe auto jagu vaid?Ilmataat kirjutas:Minul oleks pakkuda kummist sama stiiliga tihendit, Musta värvi
1 eur meeter.
TiitR kirjutas:Äkki on rohkem andmeid selle tihendi kohta? Ei oskagi kohe ise küsida, kuid kuna tüüblid suht täpse pikkusega, siis oleks hea teada, kas sobib. Kas antud asja on pidevalt ja rohkelt pakkuda, s.t. et mitte ühe auto jagu vaid?Ilmataat kirjutas:Minul oleks pakkuda kummist sama stiiliga tihendit, Musta värvi
1 eur meeter.

sirgeldasin sinna juurde mustaga kuidas ta paigutub.
Paksust näitab 4.2 mm aga ta on kummist ja pehme. patrolile meelitab kindlasti vahele.
Mul jäänud mingitest projektidest üle. sadakond meetrit peaks alles olema.
Patrol Y61
Ivo 53364823
Ivo 53364823
- isakene
- I know how to fix stuff
Poolteist aastat tagasi olin avariilise Pajeroga sama probleemi ees. Tihendid ribadeks ja laiendid olid ka niipalju kannatada saanud, et tüüblitega enam kuidagi ei olnud võimalik neid kere külge saada. Pluss veel see, et osad plekid auto küljes uued ja tüübliaugud puudu. Otsustasin, et proovin liimida.
Hakkasin potentsiaalseid keemiamüüjaid läbi helistama Juba teise kõnega näkkas, toru teises otsas arvati, et neil üks liimhermeetik peaks selleks otstarbeks hästi sobima. Läksin pealinna Laki tänavale ja tõin ära, vorstijagu ollust maksis mälu järgi €12. Vorsti jaoks sobivat pritsi mul majapidamises ei olnud, tuli see ka soetada. Edasi oli lihtne, pinnad hoolikalt puhtaks ning rasvavabaks ja laiendid läksid paika. Poolteist aastat on püsinud ning vaid ühes kohas on ca 5 cm pragu ühenduskohta tekkinud, ju siis puhastamisel sai praaki tehtud.
Materjali nimi oli Körapur 125, kasutatakse furgoonide ehitamisel, saadaval musta halli ja valget tooni. Müüjafirma nime peast ei mäleta, asus kusagil Laki tänaval.
Hakkasin potentsiaalseid keemiamüüjaid läbi helistama Juba teise kõnega näkkas, toru teises otsas arvati, et neil üks liimhermeetik peaks selleks otstarbeks hästi sobima. Läksin pealinna Laki tänavale ja tõin ära, vorstijagu ollust maksis mälu järgi €12. Vorsti jaoks sobivat pritsi mul majapidamises ei olnud, tuli see ka soetada. Edasi oli lihtne, pinnad hoolikalt puhtaks ning rasvavabaks ja laiendid läksid paika. Poolteist aastat on püsinud ning vaid ühes kohas on ca 5 cm pragu ühenduskohta tekkinud, ju siis puhastamisel sai praaki tehtud.
Materjali nimi oli Körapur 125, kasutatakse furgoonide ehitamisel, saadaval musta halli ja valget tooni. Müüjafirma nime peast ei mäleta, asus kusagil Laki tänaval.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com