Ehee, Ilmselt hakkan mina enem viina jooma, kui sina Fordiga ringi kulgema. Aga kurat seda vanaduse seniilsust tulevikus teab...Daniel kirjutas: Mis Sa Ländi oled viina joonud vä ?
see ju kradi F#rd ja tagaveoline ja ainult viieliitrine plus siis et F150 on neist kõige lahjem - mida ma sellisega peale hakkaks ?
Suburban sööb selliseid lõunaks
Lennuväli müüb rasketehnikat
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Viimati muutis Landy, T Nov 30, 2004 10:44 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Re: Lennuväli müüb rasketehnikat
jah eile said need imeloomad siis müüdud... 'puhuriga' urali hind venitati üle 90 tuhande!!!! On siis asi tõesti seda väärt? Milleks seda asjandust reaalselt pruukida annab? offroad? metsas puid vedada?
margus4x4ee kirjutas:yeah
Märkused ja muud lisad: .sihtotstarbeline lumepuhur, omab puhuri käitamiseks diiselmootorit 1D12 (tankimootor) Kasutatud lennujaama territooriumil.Töökorras.
Et selline asi siis...
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Lennuväli müüb rasketehnikat
Lihtsalt huvi pärast - palju selle Kraz'i hind kujunes, mille pilt ka siin eespool näha on?t6nu kirjutas:jah eile said need imeloomad siis müüdud... 'puhuriga' urali hind venitati üle 90 tuhande!!!! On siis asi tõesti seda väärt? Milleks seda asjandust reaalselt pruukida annab? offroad? metsas puid vedada?
Osta.ee oksjonid on kohati lausa naljakad. Näiteks kahte Gaz 66'te müüdi Siemensi poolt (suve lõpus) ja nende hinnad kujunesid ka üle mõistuse suureks (a la 78000 vms).
Samas ma käisin ühte neist tookord ka ise vaatamas ja onu, kes mulle masinat näitas, ütles oksjoni lõpus, et huvi tundis peale minu veel 1 inimene (kes ei käinud üldse vaatamas kohapeal).
Ei uurinud mis neist lõpuks sai, aga ma ei usu iialgi, et nad sellise hinnaga maha müüdi. Tegemist oli siiski suht rapede masinatega.
Ilmselt sama imelik lugu on tolle lennuvälja Ural puhuriga - mingid suvalised tüübid teevad üksteisevõidu pakkumisi ja lõpus haihtuvad. Aru ei saa ainult milleks see kõik.
-
margus4x4ee
- Got ARB and Nitrous?
lennujaamal jälle samad asjad myygil !?
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... +Lennujaam
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... +Lennujaam
79,K30 Blazer,379td,400,208,-4",38"