limited slip diff

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
cyz70
Rookie

limited slip diff

Postitus Postitas cyz70 »

Selline kysimus, et kas keegi on kokku puutunud või aimabki kedagi kes on kokku puutunud , nimelt mingi Florida firma pakub mitmesugustele markidele LSD, koduleht on www.phantongrip.com/products.html

kutsuvad seda LSD Conversion Kit'iks, näeb välja kaunis naljakas, hind niiväga meeletu pole, ja äkki on keegi proovinud ja polegi nii hull asi?

Ise leidsin sellele tootele viite mingilt ümberehitatud riistapuud tutvustavalt lehelt, kusjuures tegemist oli nö offroaderiga...

asjalike vastuste eest ette tänades!

cyz
cyz70
Rookie

Kas siis tõesti mitte keegi ei tea midagi? Õige ta ju on et suht eksootiline asi, aga võibolla tehnilise lahenduse poole pealt on keegi millegi sarnasega kokku puutunud...?

cyz
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Milleks ajada asju keeruliseks? Esiteks, ei ostaks mina midagi firmalt, kelle koduleht vahel ei tööta. Teiseks oleks palju kindlam kasutada LockRight või ARB lukku. Vähemasti tead, et veab :wink:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
cyz70
Rookie

ilus, ainult et LockRight ei sobi sellisele riistapuule nagu ma tahan, ARB oma puhul peab uurima, sest seal on 'and others'.

Kuna ma ei tea mis on eskootilised ja mis läbiproovitud, siis laiendan oma küsimust, millised diffriluku tootjad on siis eesti meeste poole läbiproovitud ja loetakse siinse kogukonna poolt kindlaks valikuks? Peale 2 eelpoolnimetet veel mõni?
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Hmm, sellisele riistapuule võid sellisel juhul ju kemppi luku installida, kindlasti odavaim lahendus ja koheselt kohapeal teostatav. Ehk siis kirjuta ikka sellest ka, mis tehnikale täpsemalt asja vaja :wink:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
cyz70
Rookie

huvid on ka eksootilised, näiteks Daihatsu Wildcat/Rocky...

no ja see phantomgrip oli Foresteri peal, mis oli kenasti kõrgemaks aetud, selleks on jubinaid saadaval omajagu. enda oma kõrgeks ei tahaks ajada - segaks kiirel sõidul ja tahaks kõigest korralikult töötavat poollibisevat, sest keskel ja taga tal stockis on. Lukustuvat lukku keskele, millest tuleks alustada, nagunii sellisele värgile pole... :-(

ARBil pole, neilt juba küsisin...
point on sellest et ma ei kavatse tegeleda mingi erilise offroadiga, st võistlused jne, lukud nagunii tõsisemas olukorras ei aita. Rockyle tuleks vints peale panna, Foresteril pole mõtet kere väänata, pole selleks mõeldud, aga kui on vabalt jooksavad diffrid, siis minu kogemus on et võib väga kergelt suht nõmedas kohas sisse jääda, kus nagu ei peaks jääma. Pean eriti silmas talviseid olusid, kus vaatamata lumeketi kasutamisele tekib kusagile üksiku ratta alla libedus...
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

kas seesama masin: http://storm.tocmp.com/daihatsuwildcat.htm
igatahes, selle lingil olev wildcati välimus on küll päris kena :P Mõnus suvel lähme-suvilasse-õlut-jooma masin ;)
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
cyz70
Rookie

[quote="rommi"]kas seesama masin: http://storm.tocmp.com/daihatsuwildcat.htm
igatahes, selle lingil olev wildcati välimus on küll päris kena :P Mõnus suvel lähme-suvilasse-õlut-jooma masin ;)[/quote]

ärge hakake norima (ma saan aru küll et siin on kõik tõsised kõvad tegijad, sellepärast ma olingi alul kidakeelne täpsemalt rääkima, aga ma ei tulnud ju küsima kuidas Touaregi ümber ehitada), tegemist on vana 80ndata masinaga ja ümberehitatud Daihatsudest võib leida näiteks
http://images.google.ee/imgres?imgurl=h ... image&cd=2

Piltidel ongi sellise kerega nagu jutuks olev... stokis on tal kõik sillad vabalt keerlevad, 90ndate omadel on tagasillas poollibisev. Nii vingeks nagu need piltidel olevad ei jaksaks nagunii ehitada, sest tegemist pole põhihobiga ...
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”