O: Jeep XJ 2.5B
Moderaator: Moderators
- kalleo
- Rock Crawler
O: Jeep XJ 2.5B
A. Ootan Jeep'i XJ 2.5B müügipakkumisi. Olenevalt seisukorrast kuni 1800€.
B. Otsin ka vanemat ning väiksemat/lühemat liikumisvõimelist 4-veolist. Ainult bensiin ja manuaal! Välimus ning paberid pole olulised. Kuni ~650€.
Pakkumised ja vihjed paluks sõnumisse. Telefon on (aga pole kaasas): 58 58 87 44
B. Otsin ka vanemat ning väiksemat/lühemat liikumisvõimelist 4-veolist. Ainult bensiin ja manuaal! Välimus ning paberid pole olulised. Kuni ~650€.
Pakkumised ja vihjed paluks sõnumisse. Telefon on (aga pole kaasas): 58 58 87 44
Viimati muutis kalleo, K Veebr 03, 2016 9:31 am, muudetud 1 kord kokku.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Re: O: Jeep XJ 2.5B ning teine odav maastur
Kas 2,5 BENSIIN on üldse olemas?kalleo kirjutas:A. Ootan Jeep'i XJ 2.5B müügipakkumisi. Olenevalt seisukorrast kuni 1800€.
LR Defender 110 - 1997
- beginner
- True Softroader
Miks ei peaks olema?
Suhteliselt lihtsalt leitav info
. Kasvõi müügikuulutustest või näiteks https://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Cher ... 29#Engines
Suhteliselt lihtsalt leitav info

No näe... Iga päev saab end harida. Või on vana pea juba...
Siis küll üsna harv pakkumine siinmail ilmselt?
Siis küll üsna harv pakkumine siinmail ilmselt?
LR Defender 110 - 1997
Küsin huvi pärast, et miks see 2.5 bens nii hea on et just sellist otsid? Mul nimelt üks vedelb suve algusest saati 2 uksega ja manuaal kastiga. Algul oli plaan taastama hakata aga pole vist aega. Äkki ütled selle auto hea külje, miks just sellist otsid ja ma saan ka indu juurde või siis pakun sulle müüa.
Ainuke hea asi selle mootori juures on see, et tegemist pole 2.1 või 2.5 diisliga. 

- kalleo
- Rock Crawler
Tähh tõstmiste eest!
Chero ostusoovile pisike täiendus lisaks: 2 uksega ei lähe mitte. A asjaliku, selgete klaasidega ja varem mainitud 2.5B manuaal stock Chero eest nõus loovutama üle 2k.
Chero ostusoovile pisike täiendus lisaks: 2 uksega ei lähe mitte. A asjaliku, selgete klaasidega ja varem mainitud 2.5B manuaal stock Chero eest nõus loovutama üle 2k.
Tänud vihje eest. Ära paku mulle müüa, kahjuks see lõks ei sobi mitte. Aga kui müügijutust tegeliku müügini läheb, siis mul üks foorumiväline tegelane kes just 2 ukse, 4 püta ja k-kastiga chero'st tõsiselt huvitatud on. Võin kontakte vahendada.zigitt kirjutas:...Mul nimelt üks vedelb suve algusest saati 2 uksega ja manuaal kastiga... ....või siis pakun sulle müüa.
Kui on 2,5B 1998a 87kW korraliku ostmise vastu tõsine huvi, siis helista mulle 5243045. A-la 1000 eur ja viin ära pole mõtet meie kummagi aega raisata
- kalleo
- Rock Crawler
Jajahh, viinaga juba autot korralikuks ei joo.Marxlan kirjutas:Kui on 2,5B 1998a 87kW korraliku ostmise vastu tõsine huvi, siis helista mulle 5243045. A-la 1000 eur ja viin ära pole mõtet meie kummagi aega raisata
Tänud pakkumise eest!
Tegelik huvi on küll 1992(91)-96 aasta XJ vastu. Aga kui annaksid ikkagi kiirel ajal (sõnumiga) märku, et kas Su pakutav XJ on manuaal (98 tuli vist automaat jälle tagasi, kui ma ei eksi) ja mis oleks piirhind Sinu jaoks. Siis teaks kas edasi mõelda. Või mitte mõelda.
Parimat,

jeep xj 86 97kw
1500
- kalleo
- Rock Crawler
Odav maastur olemas!
XJ Jeep'i otsin jätkuvalt. 2,5b asemel võib nüüd ka 4,0 pakkuda. Manuaalkastiga ikka.
XJ Jeep'i otsin jätkuvalt. 2,5b asemel võib nüüd ka 4,0 pakkuda. Manuaalkastiga ikka.
- kalleo
- Rock Crawler
Re: O: Jeep XJ 2.5B
Otsin ikka asja mida pole (enam) vist olemas... Märgusõnad: Jeep XJ, manuaal, petrol, 91 92 93 94 95 96, stokk, (eelistatult siiski 2,5L).
Euroopa kah päris tühi või siis transaprobleem. --- [Keski täna Hispaania-Prantsuse piirilt transa&tehingu pealt teenida ei soovi?]
Euroopa kah päris tühi või siis transaprobleem. --- [Keski täna Hispaania-Prantsuse piirilt transa&tehingu pealt teenida ei soovi?]