Väljasõit 17.03.2007
Moderaator: Moderators
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Irw!
Eks ma öelnud: vaheta õli ära!
PS nendele, kes inside jokest aru ei saanud: raixi hüppas eelmisel nädalavahetusel silla POOLEKS
, kruttis selle metsas käepäraste vahenditega uuesti kokku ja valas mootoriõli sisse 

Eks ma öelnud: vaheta õli ära!
PS nendele, kes inside jokest aru ei saanud: raixi hüppas eelmisel nädalavahetusel silla POOLEKS

Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Lugesin ja sain kokku 14 lubadust (+1 minu oma). 2 tunniga sellest küll vist välja ei tule, isegi ilma draamadeta.
Ma Pärnus homme peesitamas.
Teen pühapäeval tagasi!
Pikka müttamist!
Ma Pärnus homme peesitamas.

Pikka müttamist!
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Nii...
1,5 tunniga oli vähemalt 3 katkestajat:
Esimene mats oli päris karm - saanud ühest liivakünkast üles käis üks LandRover teiselepoole küngast alla üle kuudi, kusjuures mitte küljepeale vaid üle kapoti. Autos olnud inimesed, sh. 2 väikest last, jäid õnneks terveks.
(rohkem infot paraku ei ole - kelle auto täpsemalt jms)
Oleks 6-7m vasakule sõitnud, oleks täpselt karjääriekskavaatorile pihta saanud
Teiseks keerasin ise otsa igaks juhuks tagasi pärast seda, kui õlirõhu lamp enam kustuda ei tahtnud ning põgusal vaatlemisel viga kindlaks teha ei õnnestunud (auto Santa Fe 2.0 crdi 4wd)
btw, siinkohal tänud lahkele venekeelsele noormehele, kes mu liivast välja tõmbas.
Ning nagu ma aru sain siis ka ürituse korraldaja ise pidi otsa ringi keerama (LR Defender 90), pärast seda kui midagi juhtus, vist vasaku esimese poolassiga vms.
1,5 tunniga oli vähemalt 3 katkestajat:
Esimene mats oli päris karm - saanud ühest liivakünkast üles käis üks LandRover teiselepoole küngast alla üle kuudi, kusjuures mitte küljepeale vaid üle kapoti. Autos olnud inimesed, sh. 2 väikest last, jäid õnneks terveks.
(rohkem infot paraku ei ole - kelle auto täpsemalt jms)
Oleks 6-7m vasakule sõitnud, oleks täpselt karjääriekskavaatorile pihta saanud

Teiseks keerasin ise otsa igaks juhuks tagasi pärast seda, kui õlirõhu lamp enam kustuda ei tahtnud ning põgusal vaatlemisel viga kindlaks teha ei õnnestunud (auto Santa Fe 2.0 crdi 4wd)

btw, siinkohal tänud lahkele venekeelsele noormehele, kes mu liivast välja tõmbas.
Ning nagu ma aru sain siis ka ürituse korraldaja ise pidi otsa ringi keerama (LR Defender 90), pärast seda kui midagi juhtus, vist vasaku esimese poolassiga vms.
Poleks uskunud, et Niva oma rehvidega nii hästi toime tuleb. Köie abi läks aint 1 kord kraavis vaja, kus ta ka täitsa ära suri mõneks ajaks. Kokkuvõtteks oli tulemuseks katkine numbrimärgi alus, katkine esimene vasak rehv(keegi UAZ-iga andis hi-lifti ja sai tagavararatas asemele pandud, äitäh veelkord), ja siis deformeerus natuke vasak nurk, aga ei midagi hullu. Üritus oli iseenesest vägev, keegi võiks ka videosid ja pilte jagada. Algus oli karjääris muidugi mõnele ebameeldiv, ei tea mis autost saab:/
Lõpuks kodus. Mõnus oli.
Vigastusest rääkides neid oluliselt ei olnudki.
Väike vesi salongis- sellega harjunud. Alles oli talv ja pidevalt ju salong lumine. Mis teha, et aine oleks nüüd muutus, paanikaks pole põhjust. Tänud neile, kes viitsisid mind sealt kraavist välja kalastada.
Summuti oli niikuinii mäda ja selle eemdaldamine jääkamakaga lihtsustab lihtsalt töömeeste elu uue paigaldamisel. Suur tänu neile, kes viitsisid koos minuga hiljem auto alt seda ära kangutada.
Vigastusest rääkides neid oluliselt ei olnudki.
Väike vesi salongis- sellega harjunud. Alles oli talv ja pidevalt ju salong lumine. Mis teha, et aine oleks nüüd muutus, paanikaks pole põhjust. Tänud neile, kes viitsisid mind sealt kraavist välja kalastada.
Summuti oli niikuinii mäda ja selle eemdaldamine jääkamakaga lihtsustab lihtsalt töömeeste elu uue paigaldamisel. Suur tänu neile, kes viitsisid koos minuga hiljem auto alt seda ära kangutada.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Andre: Ära seda sumbuti viimast seasaba ära viska. See veel kõlbab, ainult tagumine pott ka keskmine tou tundusid pehastunud olema.
Safari oli lõppkokkuvõttes vahva. Alguses kahjuks õnnetu lugu Defekaga. Loodaks peagi mõnel järgneval safaril kohtuda.
. Eks anna teada, kui suureks remont kujuneb.
Ise loksusin kaasa erinevates autodes, hea võimalus asju kõrvalt vaadata ja juttu lobiseda.
Safari lõpetuseks Indreku pandud KP3 külastatus ja KP4 lähedalt möödumine. Tal endal polnudki võimalust neid külastada (ei olnud Defenderite päev täna). Nende kahe vaheline lõik ja sealt edasi ringteeni paras M/T rehviga pargimaasturile sulistamiseks. Lõpp oli hää.
Safari oli lõppkokkuvõttes vahva. Alguses kahjuks õnnetu lugu Defekaga. Loodaks peagi mõnel järgneval safaril kohtuda.

Ise loksusin kaasa erinevates autodes, hea võimalus asju kõrvalt vaadata ja juttu lobiseda.
Safari lõpetuseks Indreku pandud KP3 külastatus ja KP4 lähedalt möödumine. Tal endal polnudki võimalust neid külastada (ei olnud Defenderite päev täna). Nende kahe vaheline lõik ja sealt edasi ringteeni paras M/T rehviga pargimaasturile sulistamiseks. Lõpp oli hää.
Viimati muutis urmas, L Mär 17, 2007 8:28 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
- rommi@rommi
- Fitting 44"
- Kontakt: