Peab olema korralik, soovitatavalt vähekasutatud. Magamise pikkus peaks olema 200cm või rohkem.
Ideaalis võiks olla 2+2 või 2+1 telk.
Oodatud on pakkumised nii uue kui ka vähekasututud telgi kohta.
Pakkumised võiksid olla kohe hinnaga ja võimalikult rohke lisainfoga.
tiitus.henry@gmail.com
Ette tänades
Henry
O: Katusetelgi
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: O: Katusetelgi
Kas otsid kõva koorikuga või pehme kattega telki?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Ma ausalt öeldes pole veel otsustanud. Pean natuke pakkumisel olevaid telke seedima ning sobiliku endale välja vaatama. Ideaalis meeldiks selline telk, mille kõrvale saaks ka katuseboksi veel mahutada. Sellisel juhul peaks olema vist pehme koorikuga volditav.
Ühesõnaga, olen avatud kõikidele pakkumistele ning matkasporti kohe suurt summat kulutama ei torma. Ehk saab midagi paremat vähekasutatud või uuel kujul.
Ühesõnaga, olen avatud kõikidele pakkumistele ning matkasporti kohe suurt summat kulutama ei torma. Ehk saab midagi paremat vähekasutatud või uuel kujul.
Olen rohkelt kõrvalt näinud pakitava Hannibali kasutamist.
Selline:
https://www.google.ee/url?sa=i&rct=j&q= ... 7287906589
Iseeneset igati Ok asi, sees löö või tantsu, Tourer kit kaitseb välise orkaani eest igati hästi. Aga...olen siiani valinud autos magamise ja asjad katusele paigutanud. MIks? Sest vihm ei tee üldse liiga, jääb ära kokku ja lahti pakkimine, kui tarvis saab ärevas olukorras ruttu lesta tõmmata jne. Olen mõelnud, et kui osta telk, siis kõva koorikuga, kas siis ühest äärest avanev, nagu katusebox või siis üles krutitav...need veits lihtsamad ja odavamad. Muidugi kaitsvaid seinasid siis ei ole.
See puhtalt minu arvamus.
Edu
H.
Selline:
https://www.google.ee/url?sa=i&rct=j&q= ... 7287906589
Iseeneset igati Ok asi, sees löö või tantsu, Tourer kit kaitseb välise orkaani eest igati hästi. Aga...olen siiani valinud autos magamise ja asjad katusele paigutanud. MIks? Sest vihm ei tee üldse liiga, jääb ära kokku ja lahti pakkimine, kui tarvis saab ärevas olukorras ruttu lesta tõmmata jne. Olen mõelnud, et kui osta telk, siis kõva koorikuga, kas siis ühest äärest avanev, nagu katusebox või siis üles krutitav...need veits lihtsamad ja odavamad. Muidugi kaitsvaid seinasid siis ei ole.
See puhtalt minu arvamus.
Edu
H.
Kui 200kg seal sees on siis murdub kõik ära?