Keegi ida-virumaal ka metsas käib?
Moderaator: Moderators
Re: Keegi ida-virumaal ka metsas käib?
Isu on suur! Aga sai autol väike ümberehitus ette võetud ja paar järgnevat nädalavahetus pole kahjuks aega ka.
Mõtlesime siin vaikselt lääne-virumaal väikse ürituse korraldada, esialgse plaani kohaselt 1. august. Trass on ka mõttes juba paika pandud. Üldiset kulgeks rada selja-karepa-rutja ümbruses. Äkki tulete idast meile külla seekord?
Mõtlesime siin vaikselt lääne-virumaal väikse ürituse korraldada, esialgse plaani kohaselt 1. august. Trass on ka mõttes juba paika pandud. Üldiset kulgeks rada selja-karepa-rutja ümbruses. Äkki tulete idast meile külla seekord?
18.07 võiks korrata näiteks.Maxs kirjutas:Millal kordame???
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 Limited- sold
Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8 Overland- sold
Nissan Patrol Y61 GU3
Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8 Overland- sold
Nissan Patrol Y61 GU3
18.07 oleks ka käppyvr1 kirjutas:18.07 võiks korrata näiteks.Maxs kirjutas:Millal kordame???
Mulle sobib ka.
Y61 GU4 matkakas & TerranoPatrol võistluseks
Vuran Offroad Team - Vuran.ee
Kui kuhugi Oru taha vms ja vints pole kohustuslik siis vast tuleks ka.
Riho.
Riho.
JEEP
imre20 kirjutas:Isu on suur! Aga sai autol väike ümberehitus ette võetud ja paar järgnevat nädalavahetus pole kahjuks aega ka.
Kui meilt keegi veel tulemas, siis mina olen käpp.
Käpp!villiam kirjutas:18.07 oleks ka käppyvr1 kirjutas:18.07 võiks korrata näiteks.Maxs kirjutas:Millal kordame???

IMWB Rocky
Oleme jututeemadega nii kaugele jõudnud ja nagu aru saanud et tulijaid on. Teeks siis 18 juuli mingi sõidu. Ja avastaks ehk mingeid uusi kohti kuskil "meie " kandis. Jõhvi . Toila . Oru. Viivikonna. Sirgala. Kartma ei pea. Mööda maanteed ilmselt väga sõitu ei ole. Vints kohustuslik ei ole. Väga jõhkrat uputamist tegema ei hakka. Mudakad peavad olema. Ja endale köievedaja on ka kohustuslik kaasa võtta
. Edasi siis mõtleme nädala jooksul.
1 augustil olen mina ilmselt Lääne-virumaale ka tulemas. Tahaks uusi kohti näha. Korra ainult kukepea sõitnud seal

1 augustil olen mina ilmselt Lääne-virumaale ka tulemas. Tahaks uusi kohti näha. Korra ainult kukepea sõitnud seal

[/quote]
See ainult hea, paar autot võiks veel juurde saada, aga need jutud teemas "linnakatest next level lääne-virumaal" muidu läheb asi liiga segaseks.

See ainult hea, paar autot võiks veel juurde saada, aga need jutud teemas "linnakatest next level lääne-virumaal" muidu läheb asi liiga segaseks.
- mihkelmihkel
- Fitting 38"
18. juuli tuleks ka suure tõenäosusega Rakverest kohale. Autoks siis 31-tolliste Special Trackide ja vintsiga Grand Cherokee.
Mina ka nõus.Kui auto valmis saan.
Teeme siis jõhvis 18.07 kell 11.00 samas premium 7 tanklas.
Kysh sinuga lepime siis eraldi kokku kuhu tulla, et sa jõhvi ei peaks tulema. Kokku peaks ehk 8 meid tulema kui kõik plaani pärane. Plaanidest räägime hommikul seal.
Kysh sinuga lepime siis eraldi kokku kuhu tulla, et sa jõhvi ei peaks tulema. Kokku peaks ehk 8 meid tulema kui kõik plaani pärane. Plaanidest räägime hommikul seal.