Linna/parketimaasturile asisem rehv
Moderaator: Moderators
-
- Off Roader Wannabe
Re: Linna/parketimaasturile asisem rehv
2006 Subaru Foresteril - 215/65 16"
Mul Tucsonil all (215/70/R16 mõõt) eelmise suve lõpust ja ma ikka veel rahul.tuhajuhan kirjutas:Tea kas Yokohama G012 A/T rehv kannatab mingit kriitikat?
Müra osas olin algul pessimist, aga sõites umbes sama või isegi vaiksem nagu ilma naelteta talvekad olid, ehk siis parem kui lootsin.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Asine rehv, tunneb end liival, kruusal, turbasel ja ka kõva pinnasega kivisel metsateel vägagi koduselt. Saab hakkama mõõduks mudaga, kui jääb täileikult jänni savisel pinnala. Mätsib ennast täis ja ei suuda end üldse puhtaks vista. Siledal, suht kõval, aga märjal savisel platsil pea võimatu autot liikuma saada, siblib kohapel. Sama keiss savisel rööpas teel.tuhajuhan kirjutas:Tea kas Yokohama G012 A/T rehv kannatab mingit kriitikat?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Ja palju läbisõitu tulnud on ning kuidas kulumisega lood on?Maaks kirjutas:tuhajuhan kirjutas:Tea kas Yokohama G012 A/T rehv kannatab mingit kriitikat?
Mul Tucsonil all (215/70/R16 mõõt) eelmise suve lõpust ja ma ikka veel rahul.
Müra osas olin algul pessimist, aga sõites umbes sama või isegi vaiksem nagu ilma naelteta talvekad olid, ehk siis parem kui lootsin.
KUlumist mõõtnud ei ole, aga palja silmaga vaadates justkui ei ole kulunud. Läbisõitu pakun ~10 kkm.tuhajuhan kirjutas:Ja palju läbisõitu tulnud on ning kuidas kulumisega lood on?Maaks kirjutas:tuhajuhan kirjutas:Tea kas Yokohama G012 A/T rehv kannatab mingit kriitikat?
Mul Tucsonil all (215/70/R16 mõõt) eelmise suve lõpust ja ma ikka veel rahul.
Nii, sai siis ostetud Michelin Latitude Cross nime kandvad rehvid. Järgmine nädal saab ehk alla kruvida.
Kiideti ka igasugustel väljamaa lehtedel ja testides, et olevat suht vaikne, kestab hästi jne, eks see näha ole.

Kiideti ka igasugustel väljamaa lehtedel ja testides, et olevat suht vaikne, kestab hästi jne, eks see näha ole.

Tere
Tahaks poolmaasturile mingeid universaalseid rehve, et esimesse porilompi kinni ei jääks. Plaan natuke matkata ka, nii siin kui tulevikus ka välismaal.
Long traile enam ei toodeta miskipärast ja R18 on päris nadi seis
Sümpaatsed tunduvad G015 A/T ja BFG Urban Terrain T/A. On kellegil kogemusi nendega müra ja küttekulu mõttes?
Või on kellegil parem variant mud+sand rehviga. 235/225 60/55 R18
Tahaks poolmaasturile mingeid universaalseid rehve, et esimesse porilompi kinni ei jääks. Plaan natuke matkata ka, nii siin kui tulevikus ka välismaal.
Long traile enam ei toodeta miskipärast ja R18 on päris nadi seis
Sümpaatsed tunduvad G015 A/T ja BFG Urban Terrain T/A. On kellegil kogemusi nendega müra ja küttekulu mõttes?
Või on kellegil parem variant mud+sand rehviga. 235/225 60/55 R18
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee