Linna/parketimaasturile asisem rehv
Moderaator: Moderators
- Roostekoll
- Fitting 38"
Re: Linna/parketimaasturile asisem rehv
Upitaksin ka veidi teemat.
Pean sammu edasi ka mõtlema ning kui on mingeid rehve, mille ostmiseks ei pea väike-pere laenu võtma ning püsib igas asendis teel, kuulaks veelgi arvamuseid.
Oskab keegi veel midagi välja käia?
Pean sammu edasi ka mõtlema ning kui on mingeid rehve, mille ostmiseks ei pea väike-pere laenu võtma ning püsib igas asendis teel, kuulaks veelgi arvamuseid.
Trolle pole olemas
Sellist rehvi pole olemas, mis sobib igalepoole ja lisaks maksab ka vähe.Roostekoll kirjutas:Upitaksin ka veidi teemat.
- Roostekoll
- Fitting 38"
Selle pärast küsingi. Hetkel on sobivad rehvid olemas, mis ei maksnud just vähe. Võibolla on mingeid alternatiivseid tootjaid, kes samaväärsete hindade juures sooritavad pareminigi.LauriJ kirjutas:Sellist rehvi pole olemas, mis sobib igalepoole ja lisaks maksab ka vähe.Roostekoll kirjutas:Upitaksin ka veidi teemat.
Trolle pole olemas
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Reegel on
odva rehv = protirehv või kasutatud rehv
Kallis rehav= uus "originaal" rehv
odva rehv = protirehv või kasutatud rehv
Kallis rehav= uus "originaal" rehv
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Sai siis välja vaadatud sellist marki rehv, Michelin Latitude Cross, 20% maastik 80% maantee, läbisõitu pidid ka heasti kannatama. Teiseks variandiks oleks Barum Bravuris 4x4. Nende kasuks räägib rohkem hind, muster ka tiba nirum. Oskab keegi nendest rehvidest täpsemalt rääkida?
Kuna neid rehve on saada nii originaalmõõdus (225/65 r17) kui ka siin välja pakutud alternatiivi (235/65 r17), kumba peaks eelistama?
Hinnavahe neil paar eurot. Kui keegi siinsetest viitsib/saab eelmainitud rehvidele veel head hinda ka teha oleks igati vinge.
Kuna neid rehve on saada nii originaalmõõdus (225/65 r17) kui ka siin välja pakutud alternatiivi (235/65 r17), kumba peaks eelistama?
Hinnavahe neil paar eurot. Kui keegi siinsetest viitsib/saab eelmainitud rehvidele veel head hinda ka teha oleks igati vinge.
Viimati muutis tuhajuhan, E Juun 15, 2015 12:45 am, muudetud 1 kord kokku.
2007-2012 aastal väljalastud CRV-de originaal rehvimõõt on 225/65R17. Ära sellest mõõdust kindlasti väiksemat pane.
Lugedes su esimest posti antud teemas,siis ma soovitaks sul ikka AT-tüüpi rehve vaadata.
Lugedes su esimest posti antud teemas,siis ma soovitaks sul ikka AT-tüüpi rehve vaadata.
oli jah selle originaalmõõduga väike näpukas sisse tulnud, parandasin ära.Krais kirjutas:2007-2012 aastal väljalastud CRV-de originaal rehvimõõt on 225/65R17. Ära sellest mõõdust kindlasti väiksemat pane.
Ise sõidan BF goodrich Longtrail Tour T/A'ga kolmas suvi. Mitte, et ma väga muda otsiks, aga 1.8 rummi puid haagise peal sai võsast ära toodud ja isegi ratast ei kraapind väikse tõusu pealt diagonaalis teele sõites.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Sellele CRV-le läheb kenasti alla 235/65 R17. Sellisele mõõdule on AT rehvi ladementes. Enda X-Trail sõidab 235/65R17 rehviga, kuigi originaalis oli 215/55R17
Esiteks auto hakkab asisem välja nägema, teiseks kannatab ka metsa seenele keerata.
Siin stock rehviga X-trail

Siin siis minu oma suurema rehviga.

Esiteks auto hakkab asisem välja nägema, teiseks kannatab ka metsa seenele keerata.
Siin stock rehviga X-trail

Siin siis minu oma suurema rehviga.

X-Trail T31
dCi automaat
Pedders tòste
dCi automaat
Pedders tòste
Tea kas Yokohama G012 A/T rehv kannatab mingit kriitikat?

- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mul on CR-V tehaseveljed 18", sellega läheb valik palju kitsamaks. Lisaks sinna veel valged tõstetud kirjad ka a la Cooper Cobra G/T või BFG Radial T/A ja polegi midagi olemas.
Mennäänx mettään!
-
- Off Roader Wannabe
Olen Yokohama Geolandar AT/S-ga (G012) nüüd 5000km sõitnud. Nii asfalti kui kruusakaid kui viletsat metsateed ja lumist külavahet. Suhteliselt vaikne ja siiani hätta ei ole jätnud. Huvitav on see, et kuni 5000km täitumiseni ei teinud rehv erilist AT häält (oli sama vaikne kui tavaline suverehv) siis nüüd on müratase veidi tõusnud.
-
- Rock Crawler
Olen kah selle Geolandariga täitsa rahul, nii asfaldil , kruusal (kurvis pidamine super) kui ka mudas.
endal ka sama asi crv´l. ma vist lähengi 17" peale üle 235/65 R17 täitsa olemas cooperilt selline veits asisem discoverer A/T3. selle vahetusega 225/60 R18 -> 235/65 R17 peale saab auto pool cm kõrgemale kamrtn kirjutas:Mul on CR-V tehaseveljed 18", sellega läheb valik palju kitsamaks. Lisaks sinna veel valged tõstetud kirjad ka a la Cooper Cobra G/T või BFG Radial T/A ja polegi midagi olemas.

Mis marki sõidukil need all on?koomahai kirjutas:Olen Yokohama Geolandar AT/S-ga (G012) nüüd 5000km sõitnud. Nii asfalti kui kruusakaid kui viletsat metsateed ja lumist külavahet. Suhteliselt vaikne ja siiani hätta ei ole jätnud. Huvitav on see, et kuni 5000km täitumiseni ei teinud rehv erilist AT häält (oli sama vaikne kui tavaline suverehv) siis nüüd on müratase veidi tõusnud.