Ole hea ja korja need kaks rida ära - riivavad silmaNichtraucher kirjutas: G-mersu kloon
Toodetud Austrias Steyri tehases sõjaväe autoks
a) ei ole kloon, sama asi on.
b) kõik G'd on tehtud Magna-Steyr tehases, Graz'is.
Moderaatorid: hulkur, Moderators
Ole hea ja korja need kaks rida ära - riivavad silmaNichtraucher kirjutas: G-mersu kloon
Toodetud Austrias Steyri tehases sõjaväe autoks
Puchi ja MB G vahe on vaid märgis. Face it. Küsimus oli vaid lepingus, mille järgi 10% kõikidest G-dest pidid myydama kui Puch G'd (Austrias, Sveitsis ja teistes COMECON- riikides.)Nichtraucher kirjutas:Sama asi siiski ei ole
kontakt telefon 5025048
Erinevus ainult selles ongi, et Puch margi all neid tsiviilkäibesse ei toodetud. st. istmed, polsterdus on spartalikud, porimatid seest puuduvad üleüldse. gewehri kinnitused on paigaldatud.trc kirjutas:lasin paar linki MB sekstsiooni, ajaloo alla.hulkur kirjutas:Lähme siis OT-ga edasi...Nichtraucher kirjutas:Sama asi siiski ei ole
Aga äkki herr Nichtraucher seletab mis see erinevus siis on, et pole sama asi. Äkki me rumalad lihtaslt ei tea...
vale. toodeti küll. Austrias ja veitsis müüdi neid ka tsiviilkäibesse Puch'i logoga, olen isegi ühe sellisega sõitnud. Ma arvaks, et eestiski peaks paar lühikest tsiviil Puch G-d olemaNichtraucher kirjutas: Erinevus ainult selles ongi, et Puch margi all neid tsiviilkäibesse ei toodetud.
Toodeti küll, Bundeswehri Wolfid on enamus kaltsukatusega. Ja tsiviilmudelitest pidada koguni 12% olema kabriod.Nichtraucher kirjutas: st. istmed, polsterdus on spartalikud, porimatid seest puuduvad üleüldse. gewehri kinnitused on paigaldatud.
Ei ole aga päris kindel, kas tsiviilkäibesse MB G nime all tentkatusega toodeti?
sedaviisi siis.
Tõmban tule hulkuri pealt ära - ei hakanud hulkur ugisema vaid mina.Beast kirjutas:dokude järgi on eestis üks puch veel. ja mis pagana teksti sa hulkur ajad siin üldse? öeldi et kloon ju järelikult enamuses sama asi. Kui sa seda osta ei taha ja sul midagi asjalikku öelda ei ole, peale sõnastuse kallal vingumise siis tead, tee uus teema ja vaidle kellegagi, see pole siin see koht.
Kulla mees sinu teadmised bioloogiast on märkimisväärsed aga sa võid need endale jätta!!trc kirjutas:Tõmban tule hulkuri pealt ära - ei hakanud hulkur ugisema vaid mina.Beast kirjutas:dokude järgi on eestis üks puch veel. ja mis pagana teksti sa hulkur ajad siin üldse? öeldi et kloon ju järelikult enamuses sama asi. Kui sa seda osta ei taha ja sul midagi asjalikku öelda ei ole, peale sõnastuse kallal vingumise siis tead, tee uus teema ja vaidle kellegagi, see pole siin see koht.
Kloon. eesti keeles: üksiku taim- või alama loomorganismi sugutul paljunemisel, nt. vegetatiivsel teel tekkinud järglaskond.![]()
Isegi jättes kõrvale looma ja taimeriigi - ei ole Puch G mittemidagi muud kui identne kaksik MB G'le. Kloonimisest ei saa rääkida sest ei ole paljundatud teda mahajoonistamise teel mitte G'st.
Ja võib ära küll selle siit liigutada.
Ma loodan, et diff need siit ära liigutab - vastasin liigutamise ajal. vabandan.Nichtraucher kirjutas:Kulla mees sinu teadmised bioloogiast on märkimisväärsed aga sa võid need endale jätta!!trc kirjutas:Tõmban tule hulkuri pealt ära - ei hakanud hulkur ugisema vaid mina.Beast kirjutas:dokude järgi on eestis üks puch veel. ja mis pagana teksti sa hulkur ajad siin üldse? öeldi et kloon ju järelikult enamuses sama asi. Kui sa seda osta ei taha ja sul midagi asjalikku öelda ei ole, peale sõnastuse kallal vingumise siis tead, tee uus teema ja vaidle kellegagi, see pole siin see koht.
Kloon. eesti keeles: üksiku taim- või alama loomorganismi sugutul paljunemisel, nt. vegetatiivsel teel tekkinud järglaskond.![]()
Isegi jättes kõrvale looma ja taimeriigi - ei ole Puch G mittemidagi muud kui identne kaksik MB G'le. Kloonimisest ei saa rääkida sest ei ole paljundatud teda mahajoonistamise teel mitte G'st.
Ja võib ära küll selle siit liigutada.
Ära targuta ja ära risusta.
Identsest kaksikust on asi väga kaugel bioloogiale lisaks püüa ennast harida teemal Puch ja G mersu erinevused.