Mida teha Terranoga?
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Mida teha Terranoga?
Tervitus.
Mõtlesin, et küsin korra targemate käest nõu. Umbes aasta tagasi jäi mu terrano suht kasutuna seisma. Mõtlesin, et pakuks teda müügiks, aga kuna raam on tagant suht mäda, siis äkki kõlbab vaid vanarauaks. Ehk oskab keegi piltide põhjal öelda, et kas on mõtet veel miskit taastada või enam mitte. Auto iseenesest käivitub ja sõidab. Mootor ja kast OK, sisu ja kere OK, karbid läbi.
Pilt
taga parempoolne raami ots
Pilt
taga vasak raami ots
Pilt
Pilt
Pilt
Mõtlesin, et küsin korra targemate käest nõu. Umbes aasta tagasi jäi mu terrano suht kasutuna seisma. Mõtlesin, et pakuks teda müügiks, aga kuna raam on tagant suht mäda, siis äkki kõlbab vaid vanarauaks. Ehk oskab keegi piltide põhjal öelda, et kas on mõtet veel miskit taastada või enam mitte. Auto iseenesest käivitub ja sõidab. Mootor ja kast OK, sisu ja kere OK, karbid läbi.
Pilt
taga parempoolne raami ots
Pilt
taga vasak raami ots
Pilt
Pilt
Pilt
Re: Mida teha Terranoga?
Selle auto esituled maksavad 150€ tükk. Lisaks on käigukast minev kaup. Velgede eest saad ka ehk midagi. Muus osas on nukker seis.
Aga ma ei pretendeeri muidugi absoluutsele tõele.
Aga ma ei pretendeeri muidugi absoluutsele tõele.
---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
Juppidena müües on sul omal tööd rohkem, lisaks saad raha jupiti. Pane kogu komplekt sinule sobiva hinnaga müüki, kuna kaalud vanarauda viimist siis pane hind sellest lähtuvalt. Remondile läheb ise tehes umbes sama hind (pigem rohkem) mis maha müües saaksid, teha lastes umbes kahe-, kolmekordne müügi hind.
Mõni on siin juba vanaraua hinnaga auto vastu huvi tundnud. Täpsustan, et ma pole otseselt kaalunud pilli vanarauda viimist. Ei taha lihtsalt kellelegi tünni teha, vaid tahtsin uurida, kas üldse annab raami veel taastada ja mis ta praeguses seisus väärt võiks olla.
Esituled võivad ju 150 maksta, aga ku*at kellele ma neid müün? Heal juhul aastas kaks korda tuleb samasugune masin tänaval vastu ja neil on tuled küljes. Juppideks ses mõttes vist mõttetu müüa.
Poolteist tuhat oleks palju küsitud?
Esituled võivad ju 150 maksta, aga ku*at kellele ma neid müün? Heal juhul aastas kaks korda tuleb samasugune masin tänaval vastu ja neil on tuled küljes. Juppideks ses mõttes vist mõttetu müüa.
Poolteist tuhat oleks palju küsitud?
"Kaalukaup" nagu öeldakse.
Kui ise tegija pole, arveta ca 1,5k kuni 2,5k eurot selle raami ja jms taastamise jaoks.
Kui ise tegija pole, arveta ca 1,5k kuni 2,5k eurot selle raami ja jms taastamise jaoks.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Enne kui kaalu peale hakkad viima siis anna mulle teada, säästaks sind vaevast ja lohistaks ise minema.
Kaio
Kaio
Juppidena müüa on natuke tüütu, nii kui rattad või sillad läinud siis enam ei saa liigutada ja kui jääb kauaks siis pole endal ka ilus vaadata. Pane mõistlikku hinnaga müüki ja kui ei lähe kaubaks siis kruvi müüdavad jupid maha ja ülejäänud rauda.
5I65692