võta'nd google, otsi diving dry suit (images) ja sa näed milles on vahe. kuiv ylikond ei liibu kuskile ja ei ole neopreenistTony kirjutas:vada seal on see vahe et kalipsod ja need riided on mõeldud püsti või üttleme et sirgemas asendis olemiseks, süstas istud sa tundide viisi üsna piiratud ruumis ja usu mind kui sa ka keskmisest natuke pikem oled, siis seal ei ole need liibuvad ülikonnad kuigi mugavad.
Kuid nagu ma ka ennist üttlesin on mul ka 1 tuttav kes, tegeleb allveespordiga, jälle ainult kalipsos süstaga sõidab. Seega on küsimus ainult minu enda arvamuses. Mina eelistan kaluriülikonda kalipsole.
Tony
kummiülikond?
Moderaator: Moderators
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
Sulle soovitan siis 1 korralik kevadine süstamatk teha, siis vaatame/räägime edasitrc kirjutas:võta'nd google, otsi diving dry suit (images) ja sa näed milles on vahe. kuiv ylikond ei liibu kuskile ja ei ole neopreenist
Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Ei saanud sellest irooniast aru.Tony kirjutas:Sulle soovitan siis 1 korralik kevadine süstamatk teha, siis vaatame/räägime edasitrc kirjutas:võta'nd google, otsi diving dry suit (images) ja sa näed milles on vahe. kuiv ylikond ei liibu kuskile ja ei ole neopreenist![]()
Best
Tony
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
systas olen olnud. purjetamisriietega jahil kah. as well as kuivylikonnaga vees hulpinud.Tony kirjutas:Ei irooniat ei olnutki, lihtsalt raske on seletada seda inimesele kes pole nendes tingimustes olnud.trc kirjutas:Ei saanud sellest irooniast aru.
Best
Tony
sul on vaja kuiva/sooja ja mitte väga palju liikumist takistavat riietust. otsi korralik purjetajate tormiylikond või muidu VÄGA head veekindlad matkariided - nagu enne mainit siis alates 20 000mm veekindlusega. Veel kuivemaks saad end vaid dry suit'ga. Tõsi - kaotad tiba liikuvuses.
kiirotsinguga odavaim mis leidsin: http://www.wetsuitoutlet.co.uk/product_ ... cts_id=458
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
nu süstamisel ja jahil sõitmisel on ikka VÄGA suur vahe seestrc kirjutas:systas olen olnud. purjetamisriietega jahil kah. as well as kuivylikonnaga vees hulpinud.
samuti riietuse "mängimisel" vastavaid liigutusi tehes. Oled sa ka selle purjetamisriietusega süstas istunud ja näiteks 4h järjes sõudnud ?
Mis puutub vees hulpimisse siis olen minagi seda teinud ja seda ka ilma kuiv/märg kalipsota vaid pesuehtsate puuvillast riietega ~max +5 C vees, hea tunne ei olnud.
Selles suhtes on sul õigus, ei ole kehva ILMA on kehv varustus ja see kehtib ka vee peal. Samuti ei ole mõtet kappi osta varustust millega sa 1 või 2 korda aastajooksul selga paned. Omadest kogemustest see sama kaluriülikond ka väga hea on, kui all mõistlikut soojasid asju ja peal see ülikond, siis ega alumised asjad märjaks ei saa. Muidugi "ümber käimise" vastu nad 100% kuivad ei hoia, kuid kes läheb ennast sinna meelega ümber keerama, mul ainult 10+a jooksul vist 2x mitteplaneeritult õnnestunud.trc kirjutas: sul on vaja kuiva/sooja ja mitte väga palju liikumist takistavat riietust. otsi korralik purjetajate tormiylikond või muidu VÄGA head veekindlad matkariided - nagu enne mainit siis alates 20 000mm veekindlusega. Veel kuivemaks saad end vaid dry suit'ga. Tõsi - kaotad tiba liikuvuses.
Teema muidugi täielik OT nii et kui mõni mode online on/tuleb siis poolitaks selle kuskilt
Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
Küsi sealt, seal poes enamvähem kogu aeg sellline asi olemas olnud. Ja kui pole, siis toovad Rossijast. ELS toob igasse Eesti otsa ka u 50 raha eestvenelaste kaluriülikond, see oranz, see on VÄGA pro asi, kahju et saada pole aint.
http://www.kpg.ee/?lang=1
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Teema võib lukku panna, ülikond on soetatud tamrexist, sexshopid jäid vahele.
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6