Patroli vedrud????
Moderaatorid: jr, Moderators
Patroli vedrud????
millised vedrud sobivad peale originaalide 
Lehtvedrud? Mingid Nissani kaubabussi vedrud olid, mis peaaegu sobisid. Üht kinnitust tuli ümber teha. Oluline on ju peavedru ainult. Ülejäänud sai valmistada mingitest vene vedrudest. Krt kas oli ZIL või GAZ täpselt ei mäleta, aga on meeles, et mingil hetkel oli mul meeleheide niivõrd suur, et oleks need sinna alla küll pannud. Käisin vanas kolhoosi laos veel mõõtmas neid vedrusid.
Aga mis sul vaja on? Tellime sulle uued vedrupakid ehk? Koos vajaliku tõstega juba?!
Aga mis sul vaja on? Tellime sulle uued vedrupakid ehk? Koos vajaliku tõstega juba?!
+372 5028488
pane nii siin kui 4x4offroadis, otsingusse "lehtvedru" ja saad infot mis müriseb, kahjuks ainult negatiivset.
st. vedrud kestavad, aga väsivad kiiresti.
Kunagi tegin veoautodele, 2x tegin siis loobusin.
Tallinnas Betooni 11 on firma (mis ta krdi nimi nüüd oligi) mis toob/müüb veokatele, uurisin oma LC-le, täitsa saadaval, ainult vaja mõõdud täpsustada. hind oli norm, ehk samas suurusjärgus "lehtvedruga".
tel. 50 47 671
edit: painet saab ka valida, keera või otsad kokku.
st. vedrud kestavad, aga väsivad kiiresti.
Kunagi tegin veoautodele, 2x tegin siis loobusin.
Tallinnas Betooni 11 on firma (mis ta krdi nimi nüüd oligi) mis toob/müüb veokatele, uurisin oma LC-le, täitsa saadaval, ainult vaja mõõdud täpsustada. hind oli norm, ehk samas suurusjärgus "lehtvedruga".
tel. 50 47 671
edit: painet saab ka valida, keera või otsad kokku.
Mis kammitsad sa kasutasid??? minul on praegu 3 lehte pakkis, kuid 4 ei mahu...jr kirjutas:Ahjaa...uuri asja OÜ Lehtvedru käest. Minu Patrolile nad seal panid lisalehti, mis olid täpselt samalaiad ja sobisid ideaalselt. Pikkus lõigati parajaks ja oligi kunn. Iga lehepakk sai seal 3 lisalehte...tipp topp oli tulemus. Seega oli kokku minu pakis koos originaalidega 7 lehte.